Ayrı bir konu açmadan avimi da anlatayım burada. Ringleri öğrendim, düğümü öğrendim avlaga gittim. 50 gramlık İki adet jigim vardı.Birini arka iğne kullanmadığım halde dibe taktım ne yapsam kurtaramadım
Diğeri ile ava devam ettim, iki zayıf vurus dışında uzun süre hareket olmayınca yer değiştirdim. Yeni geçtiğim yerde dibe takıla takıla getirdiğim jigin arkasındaki orfoz veya benzeri bir balığı jigin peşinde gördüğümde jig hemen onumdeydi ama balık atlamadi ve topukladi.İkinci jigimi de kaybetmeyi göze alamadığım için yine yerimi değiştirdim.
Yer degismisken birazda slikon deneyelim diye savagegear sandeeli taktım.Dipten sektire sektire slow shore jig tekniğini denemeye başladım. 2 veya 3 atisimda bir ağırlık vardı nihayet oltamda fakat ağırlık hemen boşaldı, elim ayağım titrerken balığın saldırıya devam edeceğini düşünerek aksiyona aynı şekilde devam ettim.Hemen arkasından İkinci vuruş yine ağırlık oltaydi fakat yine çok kısa sürdü

Aksiyonlarima devam ederek slikonu kıyıya kadar getirdim fakat bir terslik vardı, slikon yoktu daha doğrusu sadece kafası vardı
🙁
İlk önce balon diye düşündüm fakat aynı alana defalarca tekrar yedek slikonu ve jigi atmama rağmen saldırı vs olmadı. Eğer balon olsaydı orada çantada slikon kalmazdı, tahminim hep avlamak istediğim sinaritti o balık
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi