Sporcu besin takviyeleri ve protein tozları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

karga

Daimi Üye
Tepki
1,222
Ödül
113
Merhaba arkadaşlar çok yakın bir arkadasım dün beyin kanaması geçirip yoğun bakıma alındı doktorların söylediği kurtulma şansı var fakat kurtulsa bile beyinde hasar kalıp özellikle zeka ve konuşmada problemlerin olacağı yönünde
Doktorların ailesine sordugu sorulardan biride bu 28 yaşındaki gencin protein tozu vb ürünler kullanıp kullanmadığı olmuş
Kimse yanlış anlamasın sadece insanlar duymuş olsun istedim
Bu arada arkadasım icin dua eden olursa şimdiden çok teşekkür ederim...
Basa donup okuyunca soruyla ilgili yazmadığımı farkettim bahsettigim arkadasım bir spor salonunda düzenli spor yapıp bu ürünlerden kullanan biri

Allah acil şifalar verir inşallah en kısa zamanda iyi olur sediklerine bağışlar allah

Geçmiş olsun Allah şifa versin. Bu tarz ürünler gerçekten çok çok tehlikeli hangi bünyede neye sebep olacağı belli olmuyor.

Geçmiş olsun Allah acil şifa versin..
Malesef ben de çokça şahit oluyorum spor salonunda, ciddi kasları olan herkes bu ürünleri kullanıyor, zira vücudun taşıyabileceği kas miktarı belli, ekstra beslenmeyle olmuyor, az bir miktar tozdaki proteini almak için 20-30 tavuk yemek lazım gibilerinden bilgiler var.. Çok da merak etmiyorum, amaç sağlık olmalı, zaten kızlar da fit görünümü seviyorlar, kaslı görünümü ne için yapmaya uğraşırlar hiç anlamam ..

Etrafımda kullanan birini görürsem uyarıyorum ama bugüne kadar beni dinleyen olmadı..
Umarım arkadaşın sağlığına kavuşur..

Allah şifalar versin.Bu tür vitamin tozları enerji içecekleri vs. uzak durulması gereken şeyler.

Back