Staj mağduriyeti sona erdirilmiş

Benimde 99 nisan başlangıç olarak 15 gün var ama 18 yaşından küçük olunca geçerli olmuyormuş diye duymuştum. Bi soruşturmak lazım tekrar.
18yaşından küçükler ssklı olabiliyor.
Örnek dizi oyuncuları model çocuklar

Bende baktım SGK girişim 1989 olarak düzeltilmiş. İlgili olan arkadaşlar baksın ve ilgilensin derim. Benim de emeklilik yaşım 51 gözüküyor. Hayırlısı.

(link) Şöyle bir yazı gördüm neyazıkki. E-devletten baktığımdada sigorta statüsü kısmında staj yaptığım dönem için "506/4 Aylık Bordro" çalıştığım kısımlarında ise "APHB" yazıyor. üstelik ilk giriş tarihimde benim değil baka birinin ismi yazıyor.

(link) Şöyle bir yazı gördüm neyazıkki. E-devletten baktığımdada sigorta statüsü kısmında staj yaptığım dönem için "506/4 Aylık Bordro" çalıştığım kısımlarında ise "APHB" yazıyor. üstelik ilk giriş tarihimde benim değil baka birinin ismi yazıyor.

Dediğiniz doğru sanırım ama kendi adıma bunun tamamen saçmalık olduğunu düşünüyorum. Sigortalı yapıp numara vermişsin işte. İlk işe giriş diye birşeyde uydurmuşsun. Sonra yok o pirim ödenmedi yok öyle olmadı yok böyle olmadı. Allah hepsini bildiği gibi yapsın!

Bu ssk kartlarını verirken ilerde çok işinize yarayacak demişlerdi bende yıllardır seviniyorum erken emekli olma ihtimalim var diye. Üstelik şimdi kontrol ediyorum çalıştığım Tv tamircisi yerine tavuk fabrikasından yapılmış o giriş. @scorpion26 dediğiniz gibi sonuçta bi giriş yapılmış ve bir şekilde prim ödenmiş yani bariz bir başlangıç var.

o zaman ne diye staj başlama yılını işe başlama tarihi yapılsınki illa bu konuda bişey yapılır en azından ilerde borçlanmak için sistem koyabilirler

Back