Storm Gomoku Inceleme & Karşılaştırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trkc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

trkc

Daimi Üye
Tepki
3,349
Ödül
103
Selamun aleyküm, herkese iyi günler🙂

Uzun zamandır faydalı olacağını düşünerek elimde bulunan onca sahtenin yakın çekim kısa inceleme videolarını çekmeye niyetliydim. İlk inceleme videosu bugüne nasip oldu. Sahteyi kısaca inceleyip muadilleriyle yan yana koyduk, ne gibi farkları var ona baktık🙂

Çoğumuz bu tür sahteleri internet üzerinden katalog resimlerine bakarak alıyoruz ve haliyle sağına soluna elde canlı ve detaylı olarak bakma şansımız pek olmuyor. Kendi adıma elimdeki sahteleri bu şekilde paylaşarak inceleme imkanı olmadan sahte alacaklara yardımcı olmayı düşünüyorum. Umarım faydalı olur🙂

Daha fazlası için YouTube (link)

Son düzenleme:
Merhaba, öncelikle emeğinize sağlık,video çekmek ve editlemek zaman alan ve uğraş isteyen bir iş. Benim bahsetmek istediğim ve sizde gördüğüm eksikler var. Eğer yazacaklarımı yapıcı olarak algılarsanız sizin ve kanalınız için büyük gelişme olacağına inanıyorum. İlk önce; üzerine arge yapılmış her sahtenin bir aksiyon şekli var ve bu aksiyon şekillerinin birer ismi ve amacı var. Rolling/yan gösterme,yalpamala ve yuvarlanma.Wobbler:Kafa ve vücut beraber sallanan,sağa sola sallanan. Ve daha bir sürü; vibration rolling, Natural rolling... Ayrıca arkasında İngilizce olarak bilgilendirme yazısı var ve diyor ki; Küçük ve kompak aynı zamanda ağır, Gomoku aynı boydaki muadillerine göre daha uzağa atmak için tasarlandı! Gördünüz mü, iddaa ettiğne göre bu onu diğerlerinden ayıran bir özellik-işe yarayıp yaramadığı sahada görülecek o ayrı bir konu. Bu bilgiler ışığında incelemenizi tekrar yaparsanız gerçekten faydalı olur. Ayrıca size faydalı olacağını düşündüğüm bir kişinin linki: (link) Kısacası incelediğiniz ürünün/karşılaştırmanın bilgi vermediğini düşünüyorum. Umarım yazdıklarımdan alınmaz en azından bilgi aşkına gerekli araştırmaları yaparsınız.

Cok guzel olmus, elinize saglik..

Teşekkür ederim🙂

Merhaba, öncelikle emeğinize sağlık,video çekmek ve editlemek zaman alan ve uğraş isteyen bir iş. Benim bahsetmek istediğim ve sizde gördüğüm eksikler var. Eğer yazacaklarımı yapıcı olarak algılarsanız sizin ve kanalınız için büyük gelişme olacağına inanıyorum. İlk önce; üzerine arge yapılmış her sahtenin bir aksiyon şekli var ve bu aksiyon şekillerinin birer ismi ve amacı var. Rolling/yan gösterme,yalpamala ve yuvarlanma.Wobbler:Kafa ve vücut beraber sallanan,sağa sola sallanan. Ve daha bir sürü; vibration rolling, Natural rolling... Ayrıca arkasında İngilizce olarak bilgilendirme yazısı var ve diyor ki; Küçük ve kompak aynı zamanda ağır, Gomoku aynı boydaki muadillerine göre daha uzağa atmak için tasarlandı! Gördünüz mü, iddaa ettiğne göre bu onu diğerlerinden ayıran bir özellik-işe yarayıp yaramadığı sahada görülecek o ayrı bir konu. Bu bilgiler ışığında incelemenizi tekrar yaparsanız gerçekten faydalı olur. Ayrıca size faydalı olacağını düşündüğüm bir kişinin linki: (link) Kısacası incelediğiniz ürünün/karşılaştırmanın bilgi vermediğini düşünüyorum. Umarım yazdıklarımdan alınmaz en azından bilgi aşkına gerekli araştırmaları yaparsınız.

Merhaba iyi niyetle yazdığınızın farkındayım, teşekkür ederim🙂 Kutunun arkasında küçük, kompakt ve daha hafif sahtelerle aynı boyutta olduğu yazıyor, onu videonun başlarında belirttim, muadillerinden daha ağır olduğu anlamı çıkıyor zaten. Bununla alakalı erim mesafesi daha iyidir anlamında bir şey de söylemek istemedim çünkü bildiğiniz gibi bir sahtenin sadece ağırlık olarak diğerlerinden daha ağır olması eriminin daha iyi olduğu anlamına gelmiyor her zaman. Aksiyon olayında da attığınız linki daha önce incelemiştim, onca aksiyon ismi yazıyor çoğu İngilizce ve bunları her kaleme alan kendince Türkçe bir isme çeviriyor, ortaya farklı farklı şeyler çıkıyor. Bilent abi de yazısının başında bu isimler için "Her markanın kendine özgü verdiği isimler ve tanımlamalar" diye belirtmiş zaten. Terim olarak belirtince her markada aynı anlama gelmediği ve pek geneli kapsamadığı için o şekilde de anlatmak istemedim. Terimlere boğulmak yerine hem bir yandan göstererek hem de daha çok herkesin basitçe anlayacağı bir şekilde anlatayım dedim. Sitesinde yazanlara göre düşüş anında da titreyerek düşüyor. Gözden kaçırmışım, artık bir dahakine😀 Zaten öyle detaylı incelemeden ziyade üstte de yazdığım gibi internetten ürün alanların görüp elde inceleme imkanı olmuyor, onlara faydalı olur maksadıyla hazırladım. Daha sonrakiler daha güzel olur inşaallah🙂

çok merak ettiğim bir sahte güzel çalışma olmuş. emeine sağlık. suda da aksiyonunu ve avclığını içeren bir video bekliyoruz 🙂

Eyvallah teşekkür ederim Engin abi. Avda kullanacağım, eminim güzel videolar çıkacaktır🙂

Back