Stradic Eski Veya Yeni

Beyefendi

Daimi Üye
Tepki
177
Ödül
53
Kiymetli hobidaslar,

Herkesin yeni yilinin saglim mutluluk ve bol balik getirmesini temenni ederek sozlerime baslamak isterim.

Kendime bir spin takim kurmak istiyorum kamis kismini hallettim daiwa x jigger 7-28

Lakin makine konusunda kafam cok karisti. Makine kesinlikle shimano stradic olacak 2500 mu 3000 mi arada kaldim ama 3000 olacak gibi

Kafami karistiran nokta steadiclerin bir eski modeli stradic ci4+ var(kirmizi) birde 2019 kasalari var bir kac yeni ozellikle beraber piyasada satista.
Fiyatlara baktigimda yeni gri kasasi 2019 modeli eski kasa kirmizi ci4+ dan ucuz ! Bundan birsey anlamadim.
Yani yeni kasa yeni ozellikleriyle eskisinden nasil ucuz olabiliyor anlamadim.

Siz olsaniz stradic'in hangi modelini alirdiniz ?
Stradic 2500 ? 3000 ?
Eski kirmizi kasa ci4+ veya yeni ? Gerci fl xg gibi bir cok ibarede var acikcasi her bir ibarenin muhakkak bir anlami vardir lakin yinede siz degerli forum uyelerine sormak istedim

Simdiden nazik cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim

Merhabalar Hedef balık nedir. Nerede kullanacaksınız ve neden stradic?

Ci4+ serisi daha sağlam ama daha hafif bir malzemeden üretiliyor.

3000 serileri arasında yaklaşık 40 gr lık ağırlık farkı var.
hg: High gear (Yüksek devir) demek. Üzerinde hiç bir şey yazmayan modele göre daha yüksek devire sahip, bir turda daha fazla misina sarıyor demek.

x gear: Hg modeline göre daha yüksek devir ve daha yüksek misina sarımı demek.

Merhabalar
Aklınızı karıştırmak istemiyorum, bununla birlikte hunharca 2 senedir kullandığım ve onlarca trofe balık aldığım daiwa balistic lt 3000 bence seçenekleriniz arasında olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elbette zaten muadil rakip okarak daiwa ballistic vardi onuda inceliyorum shimano yu cok tutmamama ragmen bu makine cok ovuldu.. esasinda gonlum daiwa balisticteydi. Cogunluga uydum.gibi bir sey oldu.

Kiymetli hobidasim sercan bey,
Hedef balik levrek

Saygıdeğer hocam Shimano Stradic Ci4 2500 FB sizin işinizi görecektir. Ama o kamış ile ben fuego lt 3000 DC kullanıyorum. Hem levrek avlarında hem barakuda ve lüfer avlarında 1 turda sarımı 80 cm. Stradic 25 FB majör kamışla Light spinde kullanıyordum. Mükemmel bir makina olduğunu söyleyebilirim. Ben daiwacıyım fakat shimanonun sarımı falan gerçekten pürüzsüz

Yeni seri stradic 3000' i bir arkadaşım yakın zamanda av bayiinden 950 tl gibi bir fiyata aldı. makineyi bir miktar inceledim atış yaptım öncelikle makine gerçekten de pürüzsüz bir sarıma sahip malzeme kalitesini de elinize aldiğınızda hissediyorsunuz gercek bir olta makinesi gibi duruyor zira ci4' ler bana daima oyuncak gibi gelmiştir 🙂 ürünün tek dezavantajı sanırım 225 gramlık ağırlığı. ci4 un 190 gram ağırlıkta olması sanırım fiyatinin daha yüksek olmasını bir nebze de olsun açıklıyor. Fakat gramaj takıntınız yok ise bu fiyata alınabilecek en iyi makinelerden biri gibi duruyor.

Yeni seri stradic 3000' i bir arkadaşım yakın zamanda av bayiinden 950 tl gibi bir fiyata aldı. makineyi bir miktar inceledim atış yaptım öncelikle makine gerçekten de pürüzsüz bir sarıma sahip malzeme kalitesini de elinize aldiğınızda hissediyorsunuz gercek bir olta makinesi gibi duruyor zira ci4' ler bana daima oyuncak gibi gelmiştir 🙂 ürünün tek dezavantajı sanırım 225 gramlık ağırlığı. ci4 un 190 gram ağırlıkta olması sanırım fiyatinin daha yüksek olmasını bir nebze de olsun açıklıyor. Fakat gramaj takıntınız yok ise bu fiyata alınabilecek en iyi makinelerden biri gibi duruyor.

Cok iyi bir rakama almissiniz gule gule kullanin.zannedersem yeni 3000 ligi tavsiye ediyorsunuz.
Kiymetli yorumunuz icin cok tesekkurler

Cok iyi bir rakama almissiniz gule gule kullanin.zannedersem yeni 3000 ligi tavsiye ediyorsunuz.
Kiymetli yorumunuz icin cok tesekkurler
Gramaj takıntım var 35 gram önemli derseniz ci4 u tercih edebilirsiniz ki yukarıda tavsiye edilen daiwa ballistic 185 gram o fiyat bandına çıkıldığında ci4 ile ballistici kıyaslamak daha makul olacaktır. Fakat 1000 tl yi geçmesin ve sıfır makine alayım diyor iseniz bence yeni seri stradic gayet alınabilir bir makine

Back