Stradic ci4+ larda kronik rulman sorunu vardı yanlış hatırlamıyor isem. Ben normal stradic kullanıcısıyım(yeni değil eski model) gayet memnunum fakat geçenlerde içini açtığımda gördüğüm plastik dişli beni hüsrana uğratmadı desem yalan olur.
stradic düz gri her yılı sorunsuzdur.misina rulmanı değişimi istemez.
yeni,daha üst düzey alayım diye bir tık üste çıkıp kırmızı stradic ci4 alırsın.tabiri yerinde ise her ay ip misina rulmanı değiştirirsin .çünkü öter.
Stradic düz daha iyi,
2019 kırmızı yeni seride bu rulmanı düzelttikleri söyleniyor.arge yokmu koca shimanoda..
Shimano bakımda on numara ,renault gibi.çok arıza.çokça servis,bol yedek parça..
daiwa.sorunsuz..parça sorunun oldumu at makinayı çöpe.parça ve servis yok..
ha düz sraticdic te yüksek devirli makinadır.iyi balığa geldimi kilitlenir.tavsiyem 4,8 ve 5.0 makina bak.yosuna sarsa ,hem sahteninkurtuluşu yada balığın alınışında çatır çatır sarar alırısın,tıkanmaz
Merhaba, kırmızı kasa Ci4 modeli ile yeni kasa FL modelleri arasında tercih yapacaksanız ben Ci4 olan kırmızı modeli tercih etmenizi tavsiye ederim. 2019 olan yeni modelin kırmızı kasadan kalitesi kısmen daha düşük. Rulman sorununu pek sorun etmeyin kalıcı çözümleri var, ultegra Rulmanı takmak gibi. 3000 ile 2500 kasa arasında sadece misina kapasitesi ve kol tutamağı farkı var başka hiç bir farkı yok. 3000 kasa daha çok misina alıyor ve satarken de daha kolay satılıyor. Daiwa da tercih edebilirsiniz ama mag sealed yağı tr de yok, ben mag sealed olan modelleri tercih etmenizi tavsiye etmem. Geri kalan konular tamamen bütçeniz doğrultusunda değerlendiireceğiniz konular.. Ne alırsınız alın, hayırlı olsun 🙂Makine tavsiyeniz varmi bu arada detayli cevabiniz icin cok tesekkurler
Merhaba, kırmızı kasa Ci4 modeli ile yeni kasa FL modelleri arasında tercih yapacaksanız ben Ci4 olan kırmızı modeli tercih etmenizi tavsiye ederim. 2019 olan yeni modelin kırmızı kasadan kalitesi kısmen daha düşük. Rulman sorununu pek sorun etmeyin kalıcı çözümleri var, ultegra Rulmanı takmak gibi. 3000 ile 2500 kasa arasında sadece misina kapasitesi ve kol tutamağı farkı var başka hiç bir farkı yok. 3000 kasa daha çok misina alıyor ve satarken de daha kolay satılıyor. Daiwa da tercih edebilirsiniz ama mag sealed yağı tr de yok, ben mag sealed olan modelleri tercih etmenizi tavsiye etmem. Geri kalan konular tamamen bütçeniz doğrultusunda değerlendiireceğiniz konular.. Ne alırsınız alın, hayırlı olsun 🙂
Rica ederim ne demek. Evet onda da mag sealed yağı mevcut. Ülkemize gelen ballistic lt makinelerde 2500 boyu yok diye biliyorum. 3000 boy yavaş ve hızlı sarım mevcut. Bu arada levrek avı yapacağınızı söylediniz. Eğer full gece avı yapıyorsanız veya çok büyük çoğunlukta öyle ise düşük sarım tercih edin. Eğer gece gündüz karışık ikisi de orta ise, orta sarım 80 cm civarı sarım makine tercih edin. Büyük çoğunlukta gündüz avı yapıyorsanız hızlı sarım 85-89 cm civarı saran makine tercih etmeniz sizi olumlu yönde etkileyecektir. Önce buna karar vermelisiniz. Daha sonra bütçeniz ve makinede ne istediğinizi bulun. Sonra da kriterinize uygun makine bakın. Emin olun tek makine veya en fazla 2 makine arasında kalıp doğru kararı verirsiniz 🙂Harika yorumun icin candan tesekkurler. Daiwa ballistic 2500 veya 3000 nasil onlarda da mag sealed varmi ?