stroft gtp

4 sezondur duraking 8 kat 0.4 pe kullanıyorum uzun bir süre değiştirmem sanırım alternatif kullanıcıgim ip gosen w8 olurdu . Gosen bir kac farklı model üretiyor lrf icin bence w8 tam bir f/p ürünü .

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 sezondur duraking 8 kat 0.4 pe kullanıyorum uzun bir süre değiştirmem sanırım alternatif kullanıcıgim ip gosen w8 olurdu . Gosen bir kac farklı model üretiyor lrf icin bence w8 tam bir f/p ürünü .

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
duraking hiç bilmediğim ve duymadığım bir ip; araştırayım 🙂

Taha, evet lrf için momoi güzel bir seçenek ama gerçek bir Lrf deneyimi yaşamak istiyorsan alternatifsiz tek seçenek bu : Varivas Avani Sw Finesse X8 🙂 . Ben Pe#0.2 ve Pe#0.3 olanını kullanıyorum. Şuanki fiyatı 150mt için vergiler dahil 710TL. Ama anlatılmaz yaşanır dedikleri cinsten 🙂

Ürün linki (site japon dilinde açılırsa sağ üstten ingilizceyi seçebilirsin)
(link)
Valla Melih hocam ben zamanında Varivas in Avani seabass serisini inatla kullandım her defasında sonu hüsran oldu.. Tiftiklenme denince aklıma ilk gelen markalardan.. Ama Finesse serisini denemek lazım özellikle BFS sisteminde.. ☺️👍

4 yıldır lrf de sadece ve sadece momoi kullandım halen daha kullanmaya d devam ediyorum ip konusunda tek geçerim spinde de momoi ye geçtim tavsiye ederim şimdi uçmuş fiyatları iyi ki zamanında stok yapmışım🙂

4 yıldır lrf de sadece ve sadece momoi kullandım halen daha kullanmaya d devam ediyorum ip konusunda tek geçerim spinde de momoi ye geçtim tavsiye ederim şimdi uçmuş fiyatları iyi ki zamanında stok yapmışım🙂
spin için aradım bulamadım, en fazla 0.04 pe var, siz kaç kullanıyorsunuz?

Back