Su garip kardeşinize bir yardım lütfen :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haklısın abi ben hiç o kısmı düşünmemiştim denemekte fayda var 🙂 ama alti çıkarttık diyelim teshircilikten içeri alırlarsa yardım isterim 🙂

Sen merayı bulmuşsun Bahadır..
Üstelik yakalayıp kaçırmışsın da..
Aynı yerde denemeye devam.
Sahte değiştir, silikon değiştir, aksiyon değiştir ama yer değiştirme.. 🙂
Ben Çanakkale'deyim şu anda ve yaptığım tüm denemelerde henüz takip bile alamadım.. 🙁

Dayi ne yapmış öyle ya kopartıp kopartıp alıyor balıkları biz dünyanın parasını harcadık tik yok 🙂

Melanur kalabalık sürüler halinde geziyor.
Sürüyü görünce ortalarına ince takımlı yemi atıveriyor. o kargaşada balıklar birbirinden yem kaçırmak için de saldırıveriyorlar..

Haklısın abi ben hiç o kısmı düşünmemiştim denemekte fayda var 🙂 ama alti çıkarttık diyelim teshircilikten içeri alırlarsa yardım isterim 🙂
Şaka bir yana İzmir üzerinden geçersen av yapabiliriz Bahadır... LRF de ne olur bilemem ama spinde belki sonuç alırız...

Sen merayı bulmuşsun Bahadır..
Üstelik yakalayıp kaçırmışsın da..
Aynı yerde denemeye devam.
Sahte değiştir, silikon değiştir, aksiyon değiştir ama yer değiştirme.. 🙂
Ben Çanakkale'deyim şu anda ve yaptığım tüm denemelerde henüz takip bile alamadım.. 🙁
Abi haklısın galiba en büyük hatalarımdan biri sanırım meralardan çabuk vazgeçmek söylediklerin beni ümitlendirdi en kısa zamanda oraya tekrar gidecem

Marmara için verimli olan bu dönemler maalesef Ege kıyıları için biraz daha kısır oluyor abi, özellikle sığ sularda. Çanakkale'de yazlığım var, genelde ağustos ayında oralarda oluyorum, snorkelle girdiğimde bile suda yavru balıklar dışında birşey göremiyorum desem yeridir. 3 yıldır 2 mırmır 1 sargoz ve birkaç kefal görebildim sadece 🙂 Lrf için gidiyorum yazlığa ama pek birşey tuttuğum söylenemez.

Keşke tatlısu ile ilgili bilgi isteseydin hemen cevao verirdim .AMA TUZLUSU İLE İLGİLİ HİÇ BİR BİLGİM YOK MAALESEF.

Back