Su geçirmez, termal pantolon

Acquatina

Üye
Tepki
17
Ödül
13
Değerli hobidaşlar merhaba. Malum havalar iyice soğuyacak. Balığa giderken ıslanmamak, şiddetli rüzgardan korunmak ve üşümemek için önerebileceğiniz ekonomik bir pantolon var mı? Çok pahalı ürünler görüyorum belki tecrübesi olanlar yardımcı olabilir. Herkes giydiğini tavsiye ederse faydalanırız. Rastgele!

Ayağına içi kürklü çizme, İçine en sağlam içlik ve pantolonunu giy, üstüne de yağmurluk pantolonu ya da yelkencilerin kullandığı tulumlardan

Bütçenize uyar mı bilmiyorum fakat ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum ve memnunum.
Almaya karar verirseniz mutlaka üzerinizde denemenizi öneririm.

(link)

Bütçenize uyar mı bilmiyorum fakat ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum ve memnunum.
Almaya karar verirseniz mutlaka üzerinizde denemenizi öneririm.

(link)

Aynı pantolonu 2 senedir kullanıyorum. Ağ kısmı biraz rahatsız. Ama özellikle teknede kullandım. Kışın o soğuğunda iyi koruyor. Su geçirmiyor.

Ben Bursa'dan yerli bir firma buldum. Belki ürünlerini beğenirsiniz. Bütçe olarak uyarsa ben kışlık pantolonundan memnun kaldım.
Tavsiye ederim.

(link)

(link)
Bende bu ürünü almıştım çeşmenin altına bile tuttum. Baya başarılı bi de termal içlik ayarlarsanız baya memnun kalırsınız tahminimce.

Back