Su üstü avı

Çağlar özgül

Aktif Üye
Tepki
327
Ödül
73
Herkese merhaba
Hepimizinde bildiği gibi spin avinda su üstü sahte kullanmanın zevki bambaşka bir olaydır. Balığın sahteyi takip anı balığın sahteye vurma anı bir başka deyimle patlatma anı çıplak gözle görme isteği bu yöntemi daha da cazip kılmakta. Paylaşaçağım linkte su üstü ile yapmış olduğum güzel bir avimı sizlere sunmaktan mutlulul duyuyorum iyi seyirler...

Herkese merhaba
Hepimizinde bildiği gibi spin avinda su üstü sahte kullanmanın zevki bambaşka bir olaydır. Balığın sahteyi takip anı balığın sahteye vurma anı bir başka deyimle patlatma anı çıplak gözle görme isteği bu yöntemi daha da cazip kılmakta. Paylaşaçağım linkte su üstü ile yapmış olduğum güzel bir avimı sizlere sunmaktan mutlulul duyuyorum iyi seyirler...
çağlar kardeş zıpkan sahtesini senden gördüm ve ilk avımı bu sahteyle yaptım bende Aliağadayım seninle güzel bir av yapmak istiyorum videoların çok güzel devam et böyle kal sağlıcakla..

Tebrikler Çağlar,
Çok keyifli bir av olmuş.
Umarım saldığın bu yavrucaklar büyüyünce oltana takıır yine..
Rast gelsin

Bu videoda gördüklerimle ilgili küçük bir iki eleştiride bulunmak istiyorum.
1) Kaloma ayarın yakaladığın bu ispendekler için bile fazla açık. İrice bir balık gelse sen kalomayı sıkana kadar kafayı çevirip misinanı kopartabilir.

2) Yakaladığın balıkların ağzından iğneyi çıkarırken bana biraz fazla sıkıyormuşsun gibi geldi. İğneyi elin yerine pense yardımıyla çıkarsan belki daha az eziyet edersin balıklara.

Back