Süper Aceminin ilk balıkları? Biri levrek mi dedi ?!?!?!?!

Camşişe

Üye
Tepki
67
Ödül
23
Herkese merhabalar.

İlk balıklarımı yakalamak nasip oldu. 1 haftalık yoğun avlak gezmelerim ve saatlerce at çeklerim netice verdi. İki balıkta limit altı olduğu için salındı. Aslında 3 ispendek vardı ama birisinin videosu var diye foto çekmedim. Benekliydi kendisi. Ama kameranın şarjı bitmiş o yüzden onu da görüntüleyemeden suya iade ettim. Balıkların ayrıca suya iade görüntüleri de vardır. Hırsıma yenilmedim yani 🙂

Avda yeni olmamdan dolayı çok komik bir olayda başıma geldi. Kıyıya paralel at çek yaparken b,rden makina kalama açmaya başladı. Ben kamışı çekiyorum o kalama açıyor aha dedim bu sefer iri balık geliyor 🙂 Neyse belki 1,5-2 dakika böyle cebelleştikten sonra, sakinledim ve oltayı bir tarttım. Ne olsa beğenirsiniz. Olta takılmış 😕 Kalama ayarını da tam kıvamında ayarlamışım bu kadar aksiyona neyse ki sahteyi suya bırakmadım. Çıkarttım ve ava devam ettim. Neyse ki etrafımda insanlar yoktuda onlarda heyecanlanmadı 😉:acpsnr:

Herkese rastgele.

20170427_124243.jpg
20170427_154727.jpg

Tebrikker siftahınız hayırlı olsun güzel balıklar avlayıp güzel gün geçirmişsiniz 🙂 sonu hayal kırıklığı da olsa güzel bir heyecan yaşamışsınız 🙂

Tebrikker siftahınız hayırlı olsun güzel balıklar avlayıp güzel gün geçirmişsiniz 🙂 sonu hayal kırıklığı da olsa güzel bir heyecan yaşamışsınız 🙂

Aynen dediğiniz gibi güzel bir gündü o anı da hayal kırıklığı değil ufak bir tebessüm bıraktı bende 🙂

Tebrikler ilk avı yakalayıp bırakmak her avcıya nasip olmaz heyecanına yenilirler.. 🙂 🙂 Rastgelsin..

Aslında ilk levrek göze hoş gelir ama zıpkınla iri bireyleri seçme alışkanlığımdan dolayı bunları salmamayı 1 saniye bile düşünmedim.

Hem yakaladığınız için, hem de bıraktığınız için tebrikler. 🙂
Daha ilk avlarınızda bu kadar bilinçli olmanız çok güzel.
En kısa zamanda çok daha büyük levreklerin nasip olmasını dilerim. 👍

Hem yakaladığınız için, hem de bıraktığınız için tebrikler. 🙂
Daha ilk avlarınızda bu kadar bilinçli olmanız çok güzel.
En kısa zamanda çok daha büyük levreklerin nasip olmasını dilerim. 👍

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Daha irilerinin avlaktaki varlığını bilmem yarın ilk ışıklarla avlanmaya devam edeceğimin göstergesi 🙂

Helal olsun duyarli davranisin icin. Ilk avin icinde tebrik ederim. Kac aydir deniyorum henuz siftah yok, darisi diger acemilere olsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Helal olsun duyarli davranisin icin. Ilk avin icinde tebrik ederim. Kac aydir deniyorum henuz siftah yok, darisi diger acemilere olsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Bence meraların düzgün okunması avların gerçekleşmesinde çok önemli. Sizlerinde bir an önce siftahınızın görüntülerini görmek dileğiyle.

Back