Süper Kaşıklar

Bülent abim öncelikle geçmiş olsun, açıklayıcı bilgilerin için teşekkürler, en kısa zamanda edinmek lazım bu kaşıklardan, saygılar.....

Geçmiş olsun Bülent,
Takım çantana "Anestol Krem" koy bari.
En azından acılarını azaltır.. 😀

Bület abi artık geçmiş olsun değil,eline sağlık,tebrikler demek istiyorum açtığın konularda 🙂 Biraz dikkat lütfen.

Bence uçtaki ilave iğne atışlarda ters dönüp misina bedenine dolaşabilir,ama denemek lazım.Bunun yerine kısa ipli jig iğnelerinden atkılabilir mi acaba?Bunu da denemek lazım.

alemsin abi yahu 🙂 meslek girdi avuntusu iyi olur bu duruma 🙂 kaşıklara bakmadım ama iğne güzel oturmuş 🙂 ne markaydı abi üçlü iğne 🙂

Bülent abim öncelikle geçmiş olsun, açıklayıcı bilgilerin için teşekkürler, en kısa zamanda edinmek lazım bu kaşıklardan, saygılar.....

Kaşıklar bunca sahtelerden sonra pek kullanmadığımız ürünler içine girdi. Fakat onları da geliştirmişler. Kesinlikle denenmesi gerekir.

Geçmiş olsun Bülent,
Takım çantana "Anestol Krem" koy bari.
En azından acılarını azaltır.. 😀

Anestol pomada şu ana kadar gereksinimim olmadı fakat, bu hızla ve sakarlıkla devam edersem cebimde bir narkoz uzmanı taşımam lazım.
Dr Zeki'den güvenilir bir narkozitör ismi isteme zamanı geldi. Ulaşamayacağım bölgelerden yakalanmazsam cerrahlık bana ait devam edecek gibi.

Bülent abi geçmiş olsun kaşıklar şahane

Gerçekten öyle, resimdeki gibi görünmeseler de çakar dedikleri özellikleri çok güzel.

Beni bitirdin abi ya geçmiş olsun

Ne sen bitersin ne de ben. Alt tarafı ki delik.

Bület abi artık geçmiş olsun değil,eline sağlık,tebrikler demek istiyorum açtığın konularda 🙂 Biraz dikkat lütfen.

Bence uçtaki ilave iğne atışlarda ters dönüp misina bedenine dolaşabilir,ama denemek lazım.Bunun yerine kısa ipli jig iğnelerinden atkılabilir mi acaba?Bunu da denemek lazım.

Henüz denemedim, belki yarın sabah deneyebilirim.

alemsin abi yahu 🙂 meslek girdi avuntusu iyi olur bu duruma 🙂 kaşıklara bakmadım ama iğne güzel oturmuş 🙂 ne markaydı abi üçlü iğne 🙂

Beni yakalayabilecek iğne ancak owner olur. Ama ben üretmedim satın aldım.

Bülent Abi;geçmiş olmuş🙂 resimler müthiş. İçim açıldı😀 ama yazık olmuş üçlü iğneye. parçalamışsın 😀😀
dün Cemil (dentist) gönderdiğim otlaktan 2 levrek almış 1 kg. olanı alıp, diğerini salmış. Sana iyi kirvelikler😀👍

Üçlü iğneye yazık oldu ama biliyorsun bende dükkan açacak kadar malzeme var.

Herkes geçmiş olsun diyor ama iğneler parmağa ve tırnağa girince müthiş sevindim. Geçen sefer koluma girdiğinde, otlakta olduğum için resim çekememiştim. Bu sefer resim çekebileceğim için sevindim ve senin de resimleri görünce içinin açılmasına güldüm.😀

Gecmiş olsun bülentabi kaşıklarda şahene

Kaşıkları denemeyi sürdüreceğim. Tek sorun, balığa gittiğimde yanıma aldığım malzemeler çoğaldı.

Çok geçmiş olsun gerçekten içim bi garip oldu... Nacizane bi tavsiye olarak bu kaşıklarınıza benzer remixonunda modelleri var bende onlardan fazlasıyla randıman alıyorum... Hanseni denememiştim referansınız için teşekkürler....

Back