Surf Cast Makine Tavsiyesi

Link yok malesef. Mağzada. Alamatra diye aratınca deniz dükkanı çıkıyor. ama ilişkileri kalmamış. (Bana mağzada söylenen bu)

evet yeni makineyle ilk baligimi aldim cok sukur. makine hakkinda suana kadar kullanim yorumu yaparsam oncelikle makine gercekten ağır bir makine ama bu agirlik kiyidan yemli beklemeli avda sorun teskil etmiyor fakat istanbul usulu kursun arkasi sahte yuzduren arkadaslar icin tavsiye etmem. makinenin sarim hizi cok iyi attigim mesafeden baligi cekmem cok kisa surdu ve eski makinem cayir cayir oterken bunda balik ne ara hizla kiyiya geldi anlamadim bile ilk tasmalamadan sonra hizli bisekilde sarip aldim kiyiya bu yonden cok memnunum. 2 3 kiloluk bir baligi hic zorlanamadan bosluk vermeden patir kutur getirir kiyiya 18 kg drag gucu varmis ama tabi o kadar buyuk bir balik nasip olur insallah. suan kullandigim surf mono misina 0.25 mm ve atis esnasinda misina makine kafasindan yağ gibi kayip gidiyor. konik kafa olmasi bu acidan farki gosteriyor eski makinemde arada takilmalar yasiyordum. sarma kolunun topuzlu olmasi cok keyif veriyor ele tam oturuyor parmaklarinizin ucuyla tutup cevirmiyonuz yani o yuzden saglam kavrayip rahat bisekilde ceviriyonuz kolu. simdilik edindigim tecrubeler bunlar secim konusunda dogru tercih yapmak memnun edici. agirligi disinda eksi bir yanini simdilik gormedim. ayrica misinanin son birkac metresini atistan once sıkı sarmak gerekiyor yoksa hizli bosaltip yuzuklere dolanma sorunu yasatabilir.kiyidan yemli beklemeli av yapacaklara tavsiye ederim. fiyatina gore hizli guclu ve performansli bi surf cast. makinesi.
94b3a8dbe36308e8845fe373ac2c2d8f.jpg
b092bf4a469d3270fc03d03c654ab63f.jpg
af118ff34e42055ed95bef9006239ec8.jpg

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maşallah berektli olsun.

Internet üzerinden yapılan alışverişlerde maalesef pazarlık yapılamıyor. Mağazaya gidip yapılan pazarlık sonucundaysa en son 545 TL fiyat aldım. Siz 430 TL ye bedavaya almışsınız.
siz bendeki makineyimi 54t tl ye aldiniz. yoksa farkli bir urunumu. bana 600 kusur dedi sonra direk 430 tl ye kampanyali olarak veriyoruz dedi ben hic pazarlik bile yapmadan dediler bunu 400 olsun dedim 430 dan baska olmaz dedi bende iyi ozaman dedim aldim. ayni sekilde caglar avdada shiamno beastmaster modeli icinde 600 kusur dedi kampanyali 450 ye veriyoruz dediler guzel indirimler var ben baska modele bakmadim zaten hic

siz bendeki makineyimi 54t tl ye aldiniz. yoksa farkli bir urunumu. bana 600 kusur dedi sonra direk 430 tl ye kampanyali olarak veriyoruz dedi ben hic pazarlik bile yapmadan dediler bunu 400 olsun dedim 430 dan baska olmaz dedi bende iyi ozaman dedim aldim. ayni sekilde caglar avdada shiamno beastmaster modeli icinde 600 kusur dedi kampanyali 450 ye veriyoruz dediler guzel indirimler var ben baska modele bakmadim zaten hic

Evet, Okuma Surf 8K makina. İftardan sonra soğuk su içerim artık. 😀 😀

Makinemin kafasını taşa sürttüm, tırtıklandı atışı yarıya düştü, nasıl halledebilirim? Yeni konu açıp soramadım bir türlü.

Evet, Okuma Surf 8K makina. İftardan sonra soğuk su içerim artık. 😀 😀
allah allah enteresan ne zaman aldiniz peki siz ben pazartesi gunu aldim belki yeni kampanya falan olmus olabilir

Makinemin kafasını taşa sürttüm, tırtıklandı atışı yarıya düştü, nasıl halledebilirim? Yeni konu açıp soramadım bir türlü.
yedek kafa yok malesef olsa degistirirdiniz. yada aldiginiz yere servis amacli verin yardimci olurlar kafa degisimi falan yaparlar belki

Bende çogu alışverimişi alamtradan yapıyıiorum spin kamış makina mı ordan almıştım sahtelerdede bayaha yardımcı oluyolar

Back