Surf Casting Atış Egzersizlerim-İstanbul

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ambrosia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kamış parçalı ve 4.20 cm'den uzun galiba, yanılıyor muyum?

3 parça 4.25 ....internette kamışı araştırabilirsiniz.

çok güzel denemeler. kamışın hakkını veren atışlar. boğazda böyle bir atış için alan bulmak pek zor, bulsam da orada denemem herhalde.

daha önce de internette yabancı videolarda adını bilemediğim bu sarkaç gibi sallandırarak bir anda savurma tekniğini görmüştüm.
atılan mesafeyi tayin etmek toprakta zor olmasa gerek.
kendi adıma şunu söyleyebilirim.

ben .21 adrenaline ip misina kullanıyorum. meret pahalı olduğundan 300 mt'sini yarı yarıya iki kafaya sardım, altına topuk yaptım. kurşun suya düştüğünde ipi boşaltmış olamıyorum. bu demektir ki 150 mt atamıyorum. akıntının kurşunu sürüklediği durumlarda derinliğin de çok olduğu çamlıbahçe önlerinde düğüme ulaşabiliyorum. bu demektir ki ancak en iyi 80-100 mt atabiliyorum. elbette bunlar tahmini belki iyimser değerler.

kendi adıma boğazda bu tekniği kullanmak mümkün olamayacağına göre kendi atış stilim ile erişebileceğim mesafenin en fazlasını (kazasız belasız elbette) bulabilmeye çalışmak lazım.

kullanım alanı boğaz düşünülürse kısıtlı ama yine de çok güzel, çok profesyonelce.

rastgele...

İlk video değişmiş aslında yüklediğim başka idi...

Bu işin pirisin abi hayranlıkla izliyorum seni, İstanbul'a geldiğimde umarım karşılaşırız iki çay içeriz karşılıklı herzamanki mekanda 😀

Saolasın Selahattin...ama ben işin başındayım. Avlarımda da çok nadir atıyorum bu şekilde zaten hedef balık 10-80 metre arasında. Boğazda da malum bu stilde atılmaz. Tabi bu atışlar için de ciddi bir kalıp lazım, güç lazım. Benim gibi biri için çok yüksek mesafelere ulaşmak çok zor.

Yukarıda Özgür arkadaşımızın dediği gibi "en iyi atış en güvenli atıştır".

Ramazandan sonra haber et laflarız...

Sayın modaratörler lütfen ilk yazıdaki videoyu aşağıdaki link ile değiştirebilirler mi ? Hernasıl olduysa ilk eklediğim video yerine şu andaki video çıkıyor.

(link)

Filmi izledim. Teşekkürler Ambrosia. 🙂

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Back