Surf için misina tavsiyesi

Benim shimano arabaya sığmıyor🙁 eletra 139 cm miş kapalı boyu bagaja sığar.

Sende ne var ki abi? Elettra çok hoşuma gitti max 100 ibaresi ayrıca hoşuma gitti abi malum avlandığım yerlerde 50 gr iş görüyor akıntı öyle aşırı olmadığı için.

İsmail hayırlı olsun şimdiden makinan. sıkı bir daiwa cıydım artık okuma ya döndüm. Bundan sonra ne olur bilinmez. Ben de ensarın bir sorusuna cevap veriyim istedim. Kırmızı suda daha az gözükme özelliğine sahiptir. Trabucco 0.30 0.35 kırmızı renkler daha düşük görünürlüğe sahip misinalar. Birde surf makinan güzel İsmail ama bizim buralar için gereksiz di. Körfez’de max 60 atacaksan surf çok yorucu olur tabi benim düşüncem . Yinede şehvetini kırma dene bakalım.

Haftaya deneyecegim bakalim neler olacak. Genelde beklemeli yemli yaptigim icin agirligin cok onemli olmadigini dusundum. Yan olarak lrf set var zaten 🙂

İsmail hayırlı olsun şimdiden makinan. sıkı bir daiwa cıydım artık okuma ya döndüm. Bundan sonra ne olur bilinmez. Ben de ensarın bir sorusuna cevap veriyim istedim. Kırmızı suda daha az gözükme özelliğine sahiptir. Trabucco 0.30 0.35 kırmızı renkler daha düşük görünürlüğe sahip misinalar. Birde surf makinan güzel İsmail ama bizim buralar için gereksiz di. Körfez’de max 60 atacaksan surf çok yorucu olur tabi benim düşüncem . Yinede şehvetini kırma dene bakalım.

Abi bir tane saglam makina olsun dedim elimde. Hep ufak boyutlu makinalar var elimde. Yazin falan memlekete gittigimizde(bu yaz gidemeyecegim) 6 8 kilo sazan cikan bir golet var orada boili iyi is yapiyor orada da kullanirim amaci ile aldim.

Back