Muhayyer
Daimi Üye
Okuma Carbonite 390 cm. 80-150 gr. yemli avlar için başarılı bulduğum f/p kamışlarından biri. Farklı atar aralığı seçenekleri de var.
Benim için ilk önemli olan balığı,vuruşu hissetmek boy farketmez,390 veya 420 olabilir,dediğim gibi max 100 gr atıyorum kıyıdan
fiber kamışları araştırıyorum ,bir kısın arkadaş carbon kamışların ucu daha hassas ve balığı hissedersin diyor diğer arkadaşlardan tam tersi carbon kamış daha hassas uclu diyorlar fakat ortak nokta kapalı havada carbon kamış riskli deniyor.
merhaba kamış olarak ne tercih ettiniz merak ettim. iyi bayramlar dilerimÖncelikle kamış işini halletmeye çalışıyorum,şu an en uygun
Okuma Distance Surf Arena 420 cm 200gr 3 Parçalı Surf Kamış sanırım,ama piyasaya daha gelmedi,buna uygun surf makina araştırıyorum,sığ makinaları tavsiye etmiyor bazı arkadaşlar,fazla derin de olmayacak deniyor,7000lik uygun sanırım bu kamış için
Şu an herkes evde fakat alışveriş yaptığım yerlere sorduğumda daha gelmedi demişlerdi ötesi sormaya başlayacağım,makinayı aldım.merhaba kamış olarak ne tercih ettiniz merak ettim. iyi bayramlar dilerim