surf kamış makina önerisi ( boğaz + maltepe kartal kıyıdan )

hasanduman

Aktif Üye
Tepki
843
Ödül
103
Merhabalar,
Balık av sayısı arttıkça elimizdeki malzemeler yetersiz kalmaya başlıyor malum,daha az yoran daha verimli takımlara ihtiyaç duyuluyor zamanla. Benimde uzun zamandır almayı istediğim 2 adet takım var, boğazda ve kartal maltepe sahil hattında kullanmayı düşünüyorum, bütçe kamış makina için maksimum 400-500 arası.
1 - D.A.M Steel Power Red Tele Surf 420 cm Surf Kamış 100-250 gr
D.A.M Qick Camaro 660 FD Olta Makinası(5+1 Bilye)

2 -
Okuma Revenger Tele Surf Olta Kamışı 420cm 100-250g
Okuma Longbow LB 65 Olta Makinesi yada 55 olanı

önerilerinizi bekliyorum,
Syg.

Boğazda kullanacağınız bir kamışla maltepe kartal sahilinde yemli avı yaparsınız ama çapari gibi hafif kurşunla yapılan avcılıkta performans olarak tatmin elde edemezsiniz bence. Boğazda kullanacağınız kamış ne olursa olsun bence 3 parçalı olmalı. okuma kamışlarına bakın bence salina 3 parça olabilir. Makina olarak da raw 2 55 tavsiye edebilirim her işe geliyor.

Boğazda kullanacağınız bir kamışla maltepe kartal sahilinde yemli avı yaparsınız ama çapari gibi hafif kurşunla yapılan avcılıkta performans olarak tatmin elde edemezsiniz bence. Boğazda kullanacağınız kamış ne olursa olsun bence 3 parçalı olmalı. okuma kamışlarına bakın bence salina 3 parça olabilir. Makina olarak da raw 2 55 tavsiye edebilirim her işe geliyor.

Tşk ederim. kamış olarak sanırım salina 3 parça olacak sanırım, tek sıkıntım kapalı boyu nun fazla olması, geçmiş konulardada en çok önerilen kamıştı. makina için raw 2 55 bütçe olarak çok yüksek.

boğaza parçalı bir kamış almanız gerekiyor salina 3 parca triorex 3 parca tavsiye edebilirim.

Arkadaşın önerdiği set boğaz için hem başlangıç seviyesidir, hem fiyat-performans ürünüdür, hem başlangıç seviyesi olmasına rağmen uzun süre de değiştirme gereği hissettirmez. Daha bugün aynı seti önerdim bir arkadaşa. Bütçenizi aşıyorsa eğer taksit falan bir şekilde almaya bakın ya da bütçe oluşturmaya çalışın. Emin olun az para vereyim derken toplamda daha bile çok para harcıyorsunuz. Hafif kurşunla yapılan çapari avı ve yemli için biraz sağır bir kamış ama zamanla kendinizde boğazda rapala disiplini için 3 parça ve yeri gelince 200 gramı çok rahat atacağınız bir kamış şart olduğunu anlayacaksınız.

Şimdiki aklım olsa ilk set olarak Salina 3 parça ve Raw2 55 alırdım, param boşa gitmezdi.

Arkadaşın önerdiği set boğaz için hem başlangıç seviyesidir, hem fiyat-performans ürünüdür, hem başlangıç seviyesi olmasına rağmen uzun süre de değiştirme gereği hissettirmez. Daha bugün aynı seti önerdim bir arkadaşa. Bütçenizi aşıyorsa eğer taksit falan bir şekilde almaya bakın ya da bütçe oluşturmaya çalışın. Emin olun az para vereyim derken toplamda daha bile çok para harcıyorsunuz. Hafif kurşunla yapılan çapari avı ve yemli için biraz sağır bir kamış ama zamanla kendinizde boğazda rapala disiplini için 3 parça ve yeri gelince 200 gramı çok rahat atacağınız bir kamış şart olduğunu anlayacaksınız.

Şimdiki aklım olsa ilk set olarak Salina 3 parça ve Raw2 55 alırdım, param boşa gitmezdi.

ınanmıyorum cıdden raw 2 55 alırmıydın ?? gel sana ryobi verelım olmazmı 😉 😉

D3mMJ1.jpg

mEpPLy.jpg

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
İlgilenenlere cok tskler. Okuma revenge 420 aldim. Tskler..

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back