Surf kamış önerisi

Yemli avlanıyorsanız solid uçlu kamış almanızı öneririm. Albastar Telecast 2259 Surf Olta Kamışı işinizi görecektir.

İyi günler arkadaşlar. Dün av esnasinda benim hatam sonucu surf kamışım kırıldı. Kamış arayışında yım. Sahilde yemli avlaniyorum. 150 gr a kadar kursun kullaniyorum.
Dam imax
(link)

Okuma alaris
(link)

Captain
(link)

Birde albastar trachurus, superlative Var aklimda. Bunlardan hangisi daha iyi?
Bunlardan birini kullanan var mi aranizda. Yada bu segmentte onereceginiz kamış varmi

Albastar trachurus kamışı listenizden silin derim. 125-130 gramda bile uç kırıyor ve çok esnek bir kamış.

Superlative kamışı çapari ve yemli avlar da kullanıyorum. F/P olarak iş gorecek bir kamış olduğu düşüncesindeyim.

Rahat attı, problem yaşamadım. Ek olarak; bende albanin en dandirik, başlangıç oltası var 75-150 atar mı ne, inan onla bile 130 abanarak atıyorum 🙂 o yüzden albadan devam ettim. O fiyatlara Bauer Aston parçalı var ama o da iç içe geçerken tam oturmuyor gibi geldi, o yüzden tercih etmedim. Bir tık düşük fiyatlı Bauer baviera var ama malzeme olarak kalitesiz ve ele alınca bile güven vermedi. Ek olarak; kozmetik olarak da güzel bir kamış.

Back