Surf kamış önerisi

Kendi adıma söyleyim. İş güç derken balığa gitmeye fırsat bulamayınca bu sefer malzemelere sarıyorum. Bir bakıyorum malzemeler tamam ama balığa gidemiyorum bu seferde. Malzemenin sonu yok. Benzer sorunu akvaryum hobimde de yaşadım. Tam akvaryum istediğim hale geldiğinde bir şehir dışı program tüm ekosistemi allak bullak ediyordu. Akvaryum da dipsiz kuyu gibi.. Akvaryum işini şimdilik askıya aldım, balığa devam.😀😀
Vallahi balık hobisi baya bir zaman alıyor birde akvaryum düşünemiyorum 😀 Bendede balığa çıkamadığım dönemlerde fena kaşıntı oluyor malzemeye vuruyorum kendimi ama bu balık malzemesi ve avları yüzünden baya bir eksiye düşünce zorunlu almamaya çalışıyorum 😀

Alacağın takım şimdiden hayırlı olsun abicim
Benim elimden çok kamışı makina geçti şuana konu kamışsa ben shimano dan vazgeçme derim bulabilirsen önceliğin sıfır shimano surf leader bxg tavsiye ederim elimde 2 adet vardı düşün sıfıri bualmazsan spin power bxg al derim ha fiyat tuzlu gele bilir oda olmazsa son nokta vercelli g2 al derim makina alacaksan shimano aerofiligen yada daiwa saltiga derim

Bakalım sezon açılırken ne tür yeni malzemeler göreceğiz. Onlar da ayrı bir kaşıntı yapacak gerçi ama.. Beklemekte fayda var.🙂
Can sıkıntısından lüfer takımı yapmaya başladım. Geçmiyor günler geçmiyor...:acpsnr::acpsnr::acpsnr:

Alacağın takım şimdiden hayırlı olsun abicim
Benim elimden çok kamışı makina geçti şuana konu kamışsa ben shimano dan vazgeçme derim bulabilirsen önceliğin sıfır shimano surf leader bxg tavsiye ederim elimde 2 adet vardı düşün sıfıri bualmazsan spin power bxg al derim ha fiyat tuzlu gele bilir oda olmazsa son nokta vercelli g2 al derim makina alacaksan shimano aerofiligen yada daiwa saltiga derim

daiwa saltiga hangisi Halim 5000 likmi 🙂

Back