Surf kamış önerisi

sa hayırlı günler bu kamış hakkında bilgi verebilirmisiniz salina 3parça ile bunun arasında seçim yapmak gerekirse hangisi alınmalı

Öncelikle herkeze hayırlı günler bol ve hayırlı avlar elimde Lineaeffe sea master 360 kamış ve okuma compressa makine var ama uzağa atım gercekleştiremiyorum. Yeni kamış ve makina alacagım bütcem 500 tl yardım ederseniz sevinirim.
Aklımdaki kamışlar Okuma salina 3 parça 420 ve Daiwa Triforce 3 parça 420 yada önerebileceginiz erimi yüksek teleskopik kamışta olur.
Makine Ryboli ecusima 8000 ve Okuma ceymar 65 düşündüm yine önerebileceginz başka makinede olur şimdiden teşekürler

Merhabalar

Benim kullandıgım kamış , makine ve ip misina aşağıdaki gibi , ben gayet memnunum ve enaz abandıgımda 80-100 mt atabiliyorum . Biraz kol kası yapıyosun ama boğaz için en ideal kombinasyon . Yinede dahada tecrübe sahibi arkadaslar fikirlerinide söyleyeceklerdir .

Kamış : Okuma salina 3 Parça 4.20 100-200gr

Makine : Okuma Ceymar 65

Misine : Kendo 8 kat Örgü İp misina 400 mt (Kalınlıgı sana kalmıs ) misina ucunada 10-20 mt leader yaptır saglam olur .

Sent from my iPhone using Tapatalk

eyvallah allah razın olsun bilginlerin için pek tecrübeli degilim balık avı konusunda bilgi alayım istedim

Madem konu açılmış genel bi sorayım Okuma makaria ve vega potenza arasında hangisini tercih edersiniz?

İ
Madem konu açılmış genel bi sorayım Okuma makaria ve vega potenza arasında hangisini tercih edersiniz?

İkiside kendini kanıtlamış boğazda güzel kamışlardır yapacağın tekbiri var oda Bn vega derim ama ikiside farklı karakterli ikisininde kurması farklıdır bnde riski göze alma dene eline oturup oturmadigina bak he
Bnim tek geçtiğim kamis surf leader bxg 220 gr efsanedir kıranı görmedim duymadım bulabilirsen buna bak derim

Okuma kullanmadim daiwayi hali hazirda kullanmaktayim beni uzecek herhangi bir hatasi olmadi daha

madem konu açılmış bir soru da ben sorayım.
elimde okuma salina 3 parça 4,20 kamış var
makinam da okuma ryobi 800 vi
bu takım için makinaya hangi tür bir ip bağlama mı önerirsiniz ?

Ben Çin ipi sarıyorum şoku pawor pro fazla gerekiyor paliya avdan sonra tatlı sudan geçir ipi yeter

Back