Surf kamış önerisi

trio rex te kullandım. onu da beğenmedim. çok sert hiç esnemiyor. salina da öyle mi?

Salinayı alalı 2 ay oldu ortalama her hafta sonu ava çıktım , 100gr altı atmadım kurşun hep 150 gr ve üstü attım atış konusunda 200 gr a kadar hissetmeden zorlanmadan attım öyle 200 metre atarım diye bir iddam yok valla ama 75-100 mt attıgımı misinadan hesaplayabılıyorum . Atış konusunda 250 grm atanların oldıgunu duydum ama görmedim , görenler varmış , çapari için kullanmaya kıyamadıgım bir kamış ... Rapalada dalgaya karşı sahtenin yüzerken ki titremesini bile kamışın ucunda hissetmişligim olmuştur . Tek sıkıntısı benim gözümde tabiki , bu kadar ragbet gören bir kamışın halkalarını neden fuji yapmıyorlar , onu anlamakta zorluk çekiyorum .

kudos m 7 derım yemlıye rapalaya ıstavrıte komlıke bır takım derım belkı cok kullanan yok ama etrafında gorursen bır dene anlarsın ben de var kullanıyorum kudosun tadı bır baska guzel

Tek kelimeyle Vega potenza derim. Forumda bu kamisa dair bir cok yorum bulabilirsiniz,
Rapala,yemli,capari...vb hepsine uygundur,
Asla pisman olmazsiniz

joker parcalı nedir anlamadım? fury den cekinmem yüzüklerin darlığı. şokta sıkıntı yapar diye düşünüyorum. çünkü ip kullanmayacağım mono olacak.
Jokerden kastim kullanisli oldugu yonunde kullananlardan kotu bir yoruum duymadim tabi kullananlar daha detayli bilgi verebilirler

Back