İkisi yok biri var stokta düşünürsen Buradan al bari 😛Arkadaşlar merhaba,
Spin işine yakın bir zamanda seneye kadar ara verecek olmam nedeniyle elimde bulunan ryobi makineme uygun 250 TL ye kadar bir kamış aramaktayım. 3 tane kamış seçtim kendime ama sizlerinde tecrübelerine dayanarak orta halli bir kamış almak niyetindeyim. Görüşleriniz benim için değerli olup önerilerinizi beklemekteyim.
(link)
(link)
(link)
Eğer bu kamışı alırsam tabiki alırım abiİkisi yok biri var stokta düşünürsen Buradan al bari 😛
Shimano Alivio EX Teleskopik Surf Kamış 420 cm 200 gr Shimano Surf Kamışlar | Hedef Balıkta
Okuma salina 3 parça..Al kullan dua etmeyi unutma 😉
parçalı yerine teleskopik düşünüyorum. her seferinde takıp çıkarması canımı sıkıyor.Merhaba,
(link)
ben bu linktekini kullanıyorum ama okuma salina 3 parça ile değiştirmeyi düşünüyorum.
hazır lafı geçmişken şu nasıl olur :Okuma Carbonite Pro 4,20mt 100- 200gr ?parçalı yerine teleskopik düşünüyorum. her seferinde takıp çıkarması canımı sıkıyor.
Bende baktım ancak emin olamadım tam olarak.hazır lafı geçmişken şu nasıl olur :Okuma Carbonite Pro 4,20mt 100- 200gr ?
Kapalı boyu oldukça iyi, bagaja sığma derdi yok. Atarı da 200 gr. Tecrübe eden var mı bu kamışı ?
(link)