Surf kamış önerisi

Bende baktım ancak emin olamadım tam olarak.
carbonita kullanıyorum ilk geldiği zamanlar almıştım hem yemlide hem çaparide gayet güzel ama kurşun arkasında agır kurşunda bana göre zayıf bir kamış 150 gr mı geçmem diyorsanız tavsiye ederim carbonitayı salinalar da yemliye uygun değil 🙂 ama surf te çok tutulan bir kamış oda elimde var 🙂

Valla üzerinde 200 gr diyorsa hiç düşünmem o ağırlıkta kurşunla atarım🙂 Mevcut ve emekliye ayırmak istediğim kamış Lineaeffe 180 gr atarlı ve bugüne kadar 180 gr kurşun arkası rapalada çok kullandım banamısın demedi. Tek sıkıntı bu tarz teleskopik kamışların atış performansı bence. Zamanında parçalı kamışlarla daha uzağa at çek yapanları iç çekerek izlediğimi bilirim. Carbonite modelin uzağa atış performansı iyi ise düşünülebilir.

Yukinin kamışları Hakkı'nda yorum olmamasının sebebi daha yeni ürün olması ben kullanıyorum ve kullanmadığım hiç bir ürünü bir insana önermem iyi süper atıyor kaçıyor diye yarın öbürsügün herangi bir sorunda Ada'm sen Nasıl bir adamsın der yerin dibine girerim ama şunu söyleyim Yuki neox masarati hummer r8 kenta plus bildiğiniz en iyi kamıştan daha iyi diyebilirim masarati şu an kullanıyorum vercelli karamamba da kullandım 10 gömlek daha iyi bir kamış zaten işi biliyorsanız elinize aldığınızda farkı hissediyorsunuz denemesi bedava kullanmadan anlayamassınız

Dostlar hepinize iyi gunler...
Sizlerden 200 veya 250 gr atarli saglam bir kamis ariyorum.tercihim 3 parca bunun yaninda 2.el temiz kamis tavsiyesinde bulunacak tekliflerede acik oldugumu bildiririm.limit ise kalite ve islevsellige göre 300~400 kadar cikma ihtimalim olabilir.
Yorum ve tekliflerinizi beklerim.
Hepinize bol trofeli gunler dilerim...

Okuma Trio Rex 3 p kullanıcısıyım gayet sert bir kamış bence ama erim çok iyi, hassasiyet çok iyi değil yemli de üzebilir.

Daha hassas yemli avda da kullanacagim dersen yine de sağlam bir kamış olsun da diyorsan istersen Lineaffe Gladstone Hybrid tavsiye ederim erim biraz daha düşüktür Trio Rex göre ama daha yüksek atarlidir.

Her ikisini de tavsiye ederim ikisinde kullanıcısıyım yerine göre diyebilirim daha çok rapala kullanacaksan Trio derim yok ben yemli de kullanırım dersen Hybrid biçilmiş kaftan çok amaçlı ya da dediğin gibi işlevsel bir surf kamış oluyor.

Saygılar şimdiden hayırlı olsun.

Abiler oncelikle herkeze selamun aleykum burda yeniyim . Surf kamisi alicam sizlere sorayim dedim ogrenciyim . Normal kamislarim vardi onlar eskidi surf kamista captain markayimi onerirsiniz yoksa effe yimi.

EFFE extreme mi onerirsiniz yoksa
CAPTAIN camapowerimi

Dosyalar

• Screenshot_2016-04-24-23-51-25.png
    Screenshot_2016-04-24-23-51-25.png
    138.9 KB · Okunma: 28
Bunları kullanmadım ama üzerinde yazanların gerçek olduğunu sanmıyorum. 218 lira para verip spider surf aldım ama menzilinden memnun değilim.çok açığa atamıyorum. Alacaksan 3 parça okuma salina alacaksın. 200 liraya 600 tl lik kamışların yaptığı işi yapabilir. Burada satılabilir. 2. elde kontrol et derim.

Back