Kamışa hiç bir yerde rastlamadığım için alıp deneyemedim...
(link)
Şu kamis mi aradiginiz? Stokta var yaziyor ama tabi telefonla teyit almak lazim.
Kamışa hiç bir yerde rastlamadığım için alıp deneyemedim...
Peki önerebileceğiniz kamış ve makine var mı bu bölgede kullanılabilecek? spin konusunda mera bilgimde yok pek.Ilk spin takim yap tam zamani
Bir an once baslamaniz lazim, kiyilar cinekop dolu.. gerci bu firtinadan sonra ne olur bilemiyorum cunku denizin sicakliginin birden dusmesini bu balik pek sevmiyor..Surf kamış arayışı benim için bitti...her şeyim kalkan sezonuna hazır...simdi spin takımı yapıp kıyıdan lüfer olayına girmem lazım acilen...gecen cumartesi sazan kamışı ve cok ağır bir makinayla 4 parca tutunca hevese geldim....
Yok abi estağfurullah 🙂 ben kendim araştırayım o halde ama sanırım bu atçek sezonunu pas geçicez 🙂Okadar malzeme okadar cesit varki begendigini ve butcene gore haraket at bence.Marka model belirtmekten kaciniyorum reklam ve firma almani gibi gozukmek istemiyorum
Tabi ki Edilli tarafinda sari kayalara gidin.. 2 sene once kestane karasi cok siddetli gecmisti ve deniz sicakligi 10 derece birden dusmustu, 1 aya yakin balik dogru duzgun gostermemisti kendini..Kestane karasından sonra balık her yıl bollasiyor...bu fırtınayı bir aydır hasretle bekliyordum...kendime az önce ryobi305 cm spin kamışla okuma raw makine aldım....birkac tane de çeşitli çap ve ebatta kaşık...baslangic için idare eder herhalde...tatli suda çocukluğumdan beri spin kamış ve mepps ile avlandigimdan uzak spin atışlarda ustayım...kismetse yarın ya da cumartesi akçakoca kadınlar plajı civarında hem takımı hem şansımı deneyeceğim....lufer için o bölgede daha iyi yer tavsiyelerine ve daha iyi spin takım tavsiyelerine acigim....