Surf kamış önerisi

3 senedir bende olan ve yedek olarak kullandigim vega sniper finesse 4.30 kamisi tavsiye ederim size kamisin uc parcasi hibrittir vuruslari alirsin bogazda 220gr a kadar atis yapiyorum bu kamisla halka yapisida gayet kaliteli , kullandigim zaman boyunca hic sikinti cikarmadi bana , , ,istediginiz kriterlere uydugunu dusunuyorum.

3 senedir bende olan ve yedek olarak kullandigim vega sniper finesse 4.30 kamisi tavsiye ederim size kamisin uc parcasi hibrittir vuruslari alirsin bogazda 220gr a kadar atis yapiyorum bu kamisla halka yapisida gayet kaliteli , kullandigim zaman boyunca hic sikinti cikarmadi bana , , ,istediginiz kriterlere uydugunu dusunuyorum.

kamışı inceledim şimdi biraz. bilhassa 40T karbon yapısı kesınlıkle sağlam oldugunu gösteriyor fiyatıda listemdekı fıyatlarla aynı ama teleskobık olması işi bozuyor ayrıca kapalı boyuda 160 cm. kamış cantamda 160 cm ama sığacağını sanmıyorum. pıyasada 40T karbon materyalden yapılan urunler genelde daha pahalı kamıs hosuma gitti ama işte teleskobık hep sıkıntı hep. tavsıyenız ıcın tesekurler

Selam 👋
Sert bi Kamış istiyorsanız teleskopik
Okuma savant bakabilirsiniz

Üç parça isterseniz
Daiwa prime caster hybrit uç eski seri beklemeli av lar için uygun dur

daıwa beni aşar hocam çok pahalı. okuma savant teleskobık düşünmüyorum.

daıwa beni aşar hocam çok pahalı. okuma savant teleskobık düşünmüyorum.
Selam 👋 Daiwa prime caster 2
Temiz ikinciel düşünürseniz forumun sıcakfırsatlarda almıştı satacak orjinal çantası ile bi konuşun isterseniz
Mustafa yartan
0 (541) 280 90 05
Temiz bulabilirseniz lineaeffe furry caster 3 parça

kamışı inceledim şimdi biraz. bilhassa 40T karbon yapısı kesınlıkle sağlam oldugunu gösteriyor fiyatıda listemdekı fıyatlarla aynı ama teleskobık olması işi bozuyor ayrıca kapalı boyuda 160 cm. kamış cantamda 160 cm ama sığacağını sanmıyorum. pıyasada 40T karbon materyalden yapılan urunler genelde daha pahalı kamıs hosuma gitti ama işte teleskobık hep sıkıntı hep. tavsıyenız ıcın tesekurler

Kamisin 160 kapali boyu benimde cok canimi sikiyordu bagaja girmiyordu , kamisin sap kismi emsallerinden fazla uzun bende 10cm kestim en dipten lastiginide takinca 430dan 420 oldu kamis, simdi 150 olunca 3 parca kamis boyuna geldi cok guzel oldu simdi kesinlikle satmayi dusunmedigim bir kamis parcalanana kadar beraberiz gibi 🙂

Kamisin 160 kapali boyu benimde cok canimi sikiyordu bagaja girmiyordu , kamisin sap kismi emsallerinden fazla uzun bende 10cm kestim en dipten lastiginide takinca 430dan 420 oldu kamis, simdi 150 olunca 3 parca kamis boyuna geldi cok guzel oldu simdi kesinlikle satmayi dusunmedigim bir kamis parcalanana kadar beraberiz gibi 🙂
merhaba üstadım bende şimdiler de bu kamışı önerdiler vega bakarken hem özellikleri hem fiyatı uygun o özellikle göre ama pek kullanan deneyen göremedim sahilde 160 cm boyu dışında eksisi artisi nedir aslında potenza tournament peşindeyim ama fiyat yüksek sniper daha uygun istavrit kurşun arkası yemli vs çalışacağım boğaz da ne dersiniz

Merhaba

Özellikle boğazda kurşun arkasında uzun mesafe düşünerek aşşağıdaki kamışlardan hangisini tavsiye edersiniz.

Daiwa Seahunter 420 250 gr 3 Parça 515 gr
Okuma Ceymar Surf 4,30 m 100-250 gr 3 Parça Surf Kamışı (Kamışın ağırlığı yazmıyor ve şu an sıfırı da yok)
Lineaeffe FF Monza 420 250 gr 3 Parça 490 gr

Bu kamışları Ryobi Naxo 10000 lik makine ile kullanmayı planlıyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Lineaeffe Spider surfer 100-220 345 gr teleskopik bir kamışım var ama bu kamışla yeterli mesafeye erişemiyorum. Bunu yemlide kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.

Daiwa seahunter ve ceymar arasında tercih yapmanız doğru olur bence. Her ikisini de kullandım. İkisi arasında mesafe olarak fark olmaz bence. Ele oturma, alışma meselesi. Daiwa seahunter oldukça ince yapılı bir kamış, ceymar da salinadan incedir mesela ama seahunter epey ince. Ceymarın yüzükleri fuji seahunterde fuji yüzük yok. Her ikisiyle de güzel mesafelere atış yapılabilir. Ben de seahunter ve ceymar arasında kalmıştım seahunter aldım. İmkanınız var ise bakıp, deneyip tercih yapmanız doğrusunu bulduracaktır. Rastgelsin...

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba

Yorumlarınız için çok teşekkürler.

Seahunter' ı düşünmemin sebebi YouTube daki
bu video idi.
şurda da Shimano Alivio ile karşılaştırmışlar.

Ceymar için ise pek bir kaynak yok ama kullanıcı yorumları oldukça olumlu.

Dediğiniz gibi canlı olarak görmek daha iyi olur.

Back