fantasticomadrid
Üye
Daiwa Seahunter aldim bugun. Yarin karli bogazda ilk denemeyi yapacagim sabahtan nasip olursa.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
teşekkür ederim makina olarak tavsiyeniz ne olur ?okuma salina
daiwa new shorecast
daiwa sea hunter
uygun butceli bunlara bakılabilir
Link deki kamış hakkında bilgim yok
(link)
Bu attığım link deki kamış benim surf de ilk göz ağrım kendisi arkadaşlar arasında '' Bayrak Direği '' lakabı ile nam salmış üst atarı 200 Gr olmasına rağmen 250 Gr kurşun ile yemli avlarıma eşlik etmiş , Akdeniz'de top arkası yazılı orkinos , İstanbul da ilk yemli ile lüferi mi bana getirmiş yoldaşım sonrasında 3 parça kamışım da oldu ama zorlu meralarda o sosyetik kamışları götürmeye kıyamadım yine bana Bayrak Direğim eşlik etti 🙂
Bu güne kadar bu kamışı kimseye tavsiye etmedim iyi mi kötü mü yumuşak mı sert mi gibi detayları da hiç düşünmedim ne zaman lazım olsa beni hiç yolda bırakmadı bu fiyata belki çok daha iyi kamışlar vardır çok daha performanslı ürünler vardır onu da bilmiyorum 🙂
Kurşun arkasında hiç denemedim ama denesem yine beni yolda bırakmayacağını düşünüyorum 🙂
Tavsiye konusuna gelcek olursak ;
Min. 3 parça okuma Salina alın derim bu sezon 40 sefer kurşun arkası avı yaptıysam 3 ünde balık yakındı geri kalan tüm avlarda balık açıkta idi 3 parça kamışlar yapısı gereği uzak atışa daha müsait olduğundan avlarınızın başarılı geçme ihtimalini arttırmak ve bu disiplinden soğumamak için 3 parça bir kamış bakın derim.
Bir diğer konuda hevesiniz kırılırsa bu kamışın her zaman müşterisi bulunur 2. El yada az kullanılmış meralarda da ciddi sayıda görürsünüz okuma Salina dan...
Eyvallah abi çok sağolBirde aşağıya bıraktığım kamışa bakın derim müthiş hafif bir kamış ekip arkadaşım @Bedri35 de mevcut ilk aldığımızda istavrit avı yaptım 4000 lik makine 75 Gr kurşun ile spin yapar gibi 🙂
Bu sezon sahilde de kurşun arkası palamut ve lüfer avı yapanlara da şahit oldum
(link)