Surf Kamış tavsiyesi.?

teşekkürler açıklamalrınız için.Acaba surf kamışta parçalı mı daha rahat yoksa,teleskopik mi ? 2 sinden de deneme imkanınız oldu mu peki ?
valla hacı herkes parçalı diyor ama bence teleskopik varken parçalı almak rahat egoist tasıma saklama sıkıntısı olmayan avlağa geniş geniş yayılan adam işi

2 ay öncesine kadar kullanığım tüm kamışlar teleskopikti.Teleskopik taşıma konusunda çok rahat. Parçalı kamışın atış performansı çok iyi bana göre. 3 parça oluşu kamışa daha iyi bir bütünlük ve aksiyon kazandırıyor.

al sana yemlide kullanabilecegin süper bir kamış tavsiyesi 🙂
daiwa crossfire 70-150 atarlı.. cok memnun kalıcaksın

al sana yemlide kullanabilecegin süper bir kamış tavsiyesi 🙂
daiwa crossfire 70-150 atarlı.. cok memnun kalıcaksın

Baktım stokta yokmuş bu mu ama buldular sagolsunlar..Baya inceledim 2 kamış arasında kaldım hatta ama tercihim yine okuma oldu ve aynı zamanda genel kulalnım içinde bir makina aldım.inşşlah yemli avlarda basarılı olurum...

(link)

220 aldım bu kamışıda

(link)

makinya baya inceledim indirimli fiyatı ile 120 aldım..Yotube videoları gayet basarılı gibi..Bide kullananlardan yorum almak lazım tabii..İlk Avım çarşamba bakalım nasıl olucak..

Normalde daiwa takım kurucaktım nasip okumanın oldu...Aslında gönül hepsini isitiyoda cep isteyemiyor 🙂

Son düzenleme:
Baktım stokta yokmuş bu mu ama buldular sagolsunlar..Baya inceledim 2 kamış arasında kaldım hatta ama tercihim yine okuma oldu ve aynı zamanda genel kulalnım içinde bir makina aldım.inşşlah yemli avlarda basarılı olurum...

(link)

220 aldım bu kamışıda

(link)

makinya baya inceledim indirimli fiyatı ile 120 aldım..Yotube videoları gayet basarılı gibi..Bide kullananlardan yorum almak lazım tabii..İlk Avım çarşamba bakalım nasıl olucak..

Normalde daiwa takım kurucaktım nasip okumanın oldu...Aslında gönül hepsini isitiyoda cep isteyemiyor 🙂
yeni takımınız hayırlı olsun. tamda benimde hayalini kurduğum seti yapmışsın birebir.
ceymar mekineyi 120 tlye çok uygun almışsın. nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim acaba?

Arkadaşlar 2 kamış arasında kaldım,kıyıdan beklemeli yemli avlar için kullanıcam..Ama 2 sinde kararsız kaldım ? Beynim okumadan yana ,kalbim simonodan yana...Atçek için 2.40 smano catana almıştım memdundum ama surf için teleskopik kamışta kararsız kaldım..Bütçede max 200 tl ayırdıgım için..

1 _ Okuma Carbonite Car-s 390cm M Surf Olta Kamışı (50-100 gr)
2- SHIMANO VENGEANCE TELE KAMIŞ 3,60MT -XH- 40-80 GR
80 gr atarlık kamış surf için uygun olmayabilir avlandığınız mera ya bağlı olarak

Bence atıp bekleyeceksen, habire bizim gibi atıp atıp çekmeyeceksen, ayni sürekli aksiyon yok ise teleskopik al. Birde max 100 gr atacaksan 50-100gr atarlı sınırda kalabilrir. Birazdaha yüksek atarlara bak derim.

(link)

220 aldım bu kamışıda

(link)

kamış ile makineyi izmirin neresinden aldığınızı öğrenebilirmiyim acaba?

Back