Surf Kamış ve Makina Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shout
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

shout

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
Merhaba,

Marmara ve Karadeniz meralarında kullanmak için surf kamış ve makine arayışım mevcuttur. Çapari, yemli ve kurşun arkası olacak şekilde duruma göre farklı sistemlerle ilerleyeceğim.
-Surf kamış için okuma ceymar 3 parça 100-250 şu an listemin en üstünde(daha iyi olduğunu düşündüğünüz varsa tavsiyelere açığım)
-Makine ve ip için de cok araştıramadım öneriniz neticesinde bakabilirim

Şimdiden aktarımlarınız için teşekkür ederim.

Merhaba,

Marmara ve Karadeniz meralarında kullanmak için surf kamış ve makine arayışım mevcuttur. Çapari, yemli ve kurşun arkası olacak şekilde duruma göre farklı sistemlerle ilerleyeceğim.
-Surf kamış için okuma ceymar 3 parça 100-250 şu an listemin en üstünde(daha iyi olduğunu düşündüğünüz varsa tavsiyelere açığım)
-Makine ve ip için de cok araştıramadım öneriniz neticesinde bakabilirim

Şimdiden aktarımlarınız için teşekkür ederim.

İŞTE BU KONU MÜKEMMEL OLMUŞ.
Forumda öncelik paylaşım olmalı. İnanıyorumki bu konu ile ilgili birçok arkadaşımız yardımcı olacaktır.

Dükkanını kapatmakta olan bir arkadaşım elindeki malzemeleri çok uygun fiyatlarla veriyor. Düşünürseniz ryobi chiba 100 300 gram atarlı 3 parçalı surf kamış ve yine ryobi proskyer surf makine gördüm dükkanda. İnceleyin fiyatlarını ve modelleri. Beğenirseniz iletişim bilgilerini vereyim, piyasa fiyatlarının çok altında vereceğine inanıyorum.

Back