Surf Makina Tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ertan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ertan

Yeni Üye
Tepki
19
Ödül
5
Merhaba Arkadaşlar,

Bende makaira 4.50 surf kamışı ve okuma rtx 65 makina var. Açıkası rtx'den pek memnun değilim. Palamut ve sarıkanat çekerken acayip zorlanıyor. Alternatif olarak başka bir makina almak istiyorum. Hafif, güçlü ve sarım hızı iyi bir makina tavsiyesi rica ederim. Bütçem max 700 tl civari

Teşekkürler.

ryobi tt power yada ap power alabılırsınız boğazda kullanıcısı çok çoğu kişide memnun, fiyatıda güzel cebinizi yakmaz işinizi görür 😉

Merhaba Arkadaşlar,

Bende makaira 4.50 surf kamışı ve okuma rtx 65 makina var. Açıkası rtx'den pek memnun değilim. Palamut ve sarıkanat çekerken acayip zorlanıyor. Alternatif olarak başka bir makina almak istiyorum. Hafif, güçlü ve sarım hızı iyi bir makina tavsiyesi rica ederim. Bütçem max 700 tl civari

Teşekkürler.

barış abi gerekeni söylemiş son zamanların gözde makinesi fiyat performans

Ryobi Appower Yada TTpower

Dolar bu kadar yüksek olmasaydı. Shimano biomaster sw8000 PG güzel bir makine olurdu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ryobi ap power düşünürsen 3 gün önce 310 tl gibi bir fiyata aldım. Yurt dışından da 260-270 civarına geliyor daha makineyi denemdim ama eline alınca kaliteli bir şey aldığınızı anlıyorsunuz.

Merhaba Arkadaşlar,

Teşekkürler.
Selam sitemizden incelersen yardımcı olurum 🙂

Surf Makinalar En uygun Fiyat ve Çeşit Seçeneği İle Hedef Balıkta..

Ryobi ap power düşünürsen 3 gün önce 310 tl gibi bir fiyata aldım. Yurt dışından da 260-270 civarına geliyor daha makineyi denemdim ama eline alınca kaliteli bir şey aldığınızı anlıyorsunuz.
Aliexsprestenmi getirttin acaba

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back