Surf makinalar için aliexpress den braid alacağım tavsiyeniz...

Özgür selam Orhan ben 🙂 surf benim işim biliyorsun. Arkadaşlara katılıyorum. Ben goal 0.12 kullanıyorum. Boğazda 0.16 şokla sorunsuz 250 Gr atıyorum. Goal markadan dusunebilirsin.

Yada fiyatlarına bak her 2 markadan da al ve test et 😉
Vay vay vay abem naber yahu 😀 Tamam değerlendiricem tavsiyeni...spin de varmı bişeyler yaz özelden 🙂
Abi her iki markadan da alıcam bu daha mantıklı 🙂

Son düzenleme:
(link) 1-2-ve 4 nosundan getirttim, gayet sağlam ip, 1 e 2 şoklu kullanıyorum 250 gr mı korkmadan sallayabiliyorum. hatta no 4 olan fazlasıyla kalın geldiğinden antalyada bir arkadaşa sattık bu forum üzerinden. kalitesine gelecek olursak; biraz su tutuyor biraz renk atıyor ama fiyat performans ürünü olarak baktığımızda mantıklı, kısaca çin ipi candır🙂

(link) (link)
4 kat, 500 metre, 0.18mm si 9.1 kg çekiyor. Fiyat: $8.98

(link) (link)
8 kat, 274 metre, 0.18mm si 6.8 kg çekiyor. Fiyat: $12.98

İkisi de aynı markanın ürünleri. Aynı kalınlıkta daha yüksek çeker veren ip nası oluyor da daha ucuz oluyor? Demek ki çeker değerleri yalan yanlış. Gördüğüm kadarıyla çoğu firma bunu yapıyor

Son düzenleme:
(link)
55019 dosyayı görüntüle

Bunu 1 haftadır deniyorum. Kastking Mega8 ten daha iyi test sonuçları verdi.Boya kaliteside başarılı.Renkteki hafif solma dahada görünmez yapıyor. Tavsiye ederim.Özellikle yumuşaklığı ideal ,yalnız çeker performansı %65 lerde.

Monster ı şok için aldım daha yolda, acaba sıkıntı çıkarır mı? 0,23 surf için..

Monster ı şok için aldım daha yolda, acaba sıkıntı çıkarır mı? 0,23 surf için..
Muhtemelen 8.5 kg kaldırır. Ağır takımda ve sert atışta dikkatli olmak lazım.Bu arada öneride bulunan arkadaşlar üreticinin verdiği teknik verilere hiç güvenmeyin. 9.1 kg çeker 0.18 KASTKING Mega 8 braid 5 kg seviyesinde kopuyor. Test edilmiş değerleri esas alın. Test sırasında en az 3 farklı parçayı test edin ! Bazı markalarda üreticinin belirttiğinden %20 farklı kalınlıklar ve bazı noktalarda örgü hataları olabiliyor. 30 librelik ip 10 librede elinizde kalabilir >>>

Son düzenleme:
Back