Defosu neydi abiKastking güzel örgü ama defolu çıkıyor. 2 kere aldım ikisindede defo vardı.
Defosu neydi abiKastking güzel örgü ama defolu çıkıyor. 2 kere aldım ikisindede defo vardı.
Vay vay vay abem naber yahu 😀 Tamam değerlendiricem tavsiyeni...spin de varmı bişeyler yaz özelden 🙂Özgür selam Orhan ben 🙂 surf benim işim biliyorsun. Arkadaşlara katılıyorum. Ben goal 0.12 kullanıyorum. Boğazda 0.16 şokla sorunsuz 250 Gr atıyorum. Goal markadan dusunebilirsin.
Yada fiyatlarına bak her 2 markadan da al ve test et 😉
Abi teşekkür ederim.Değerlendirirken mutlaka bunu da göz önüne alıcam.(link)
55019 dosyayı görüntüle
Bunu 1 haftadır deniyorum. Kastking Mega8 ten daha iyi test sonuçları verdi.Boya kaliteside başarılı.Renkteki hafif solma dahada görünmez yapıyor. Tavsiye ederim.Özellikle yumuşaklığı ideal ,yalnız çeker performansı %65 lerde.
55021 dosyayı görüntüle 55022 dosyayı görüntüle 55023 dosyayı görüntüle
(link)
55019 dosyayı görüntüle
Bunu 1 haftadır deniyorum. Kastking Mega8 ten daha iyi test sonuçları verdi.Boya kaliteside başarılı.Renkteki hafif solma dahada görünmez yapıyor. Tavsiye ederim.Özellikle yumuşaklığı ideal ,yalnız çeker performansı %65 lerde.
Muhtemelen 8.5 kg kaldırır. Ağır takımda ve sert atışta dikkatli olmak lazım.Bu arada öneride bulunan arkadaşlar üreticinin verdiği teknik verilere hiç güvenmeyin. 9.1 kg çeker 0.18 KASTKING Mega 8 braid 5 kg seviyesinde kopuyor. Test edilmiş değerleri esas alın. Test sırasında en az 3 farklı parçayı test edin ! Bazı markalarda üreticinin belirttiğinden %20 farklı kalınlıklar ve bazı noktalarda örgü hataları olabiliyor. 30 librelik ip 10 librede elinizde kalabilir >>>Monster ı şok için aldım daha yolda, acaba sıkıntı çıkarır mı? 0,23 surf için..