Surf Makine İçin Misina Tavsiyesi

auysal

Yeni Üye
Tepki
7
Ödül
5
Herkese Selamlar,

2 takım surf olta kombini yaptım makinalara ip misina sarıcam aşağıdaki misinayı kullanan ve tecrübelerini aktarabilecek olanlar varsa çok sevinirim, veya şu misinayı al dediğini tavsiyelerinize de açığım - kamış makineyide ilk kez kullanıcam onlar içinde yorumlarınızı beklerim

kamış : Caperlan Symbıos 500 4.20 3Parça 100-200g atarlı hybrit uçlu
Makine : Okuma Surf 8K - (sığ kafa)
misina : Kendo SurfCast 8X 0.10mm 300 metre

Dosyalar

• misina.jpg
    misina.jpg
    38.1 KB · Okunma: 3
  • sığ kafa.jpg
    sığ kafa.jpg
    45.8 KB · Okunma: 3
  • makine.jpg
    makine.jpg
    83 KB · Okunma: 6
  • kamış.jpg
    kamış.jpg
    52.6 KB · Okunma: 6
Güzel takım olmuş Caperlan kamışları kullananlar memnun, misina için kendo tercihi bence uygundur. Kalınlık 0.10 mm bence surf için profesyonel değilseniz ince olabilir. 0.14 0.16 mm daha ideal olabilir. zaten bu kalınlıklarda bile 100 gram ve üzeri ağırlıklar için lider bağlamadan olmuyor. Güle güle kullanın. Güzel set olmuş. Ben de daha yeni okuma flite surf makineyi aldım decathlondan. Tam bir de symbios 900 power kamış patlatıyordum ki yaklaşık aynı rakamlara daiwadan güzel bir kamış buldum. Rastgele.

çok teşekkür ederim üstad, kamış ve makineler peşin fiyatına 6 taksit bulunca yapıştırdım hemen, misinalarda aslında bende
0.13-014 tercih edecektim ama makineyi aldığım yerde 0.10 kalmış yarı fiyatından verince aldım geçtim denemiş olurum hem diye düşündüm önüne 0.25 den şok yapıcam zaten, yeni takım sizede hayırlı olsun flite, surf 8k nın abisi ilerideki hedeflerimden birisidir bol trofeli avlarınız olur inşallah rastgelsin 🙂

çok teşekkür ederim üstad, kamış ve makineler peşin fiyatına 6 taksit bulunca yapıştırdım hemen, misinalarda aslında bende
0.13-014 tercih edecektim ama makineyi aldığım yerde 0.10 kalmış yarı fiyatından verince aldım geçtim denemiş olurum hem diye düşündüm önüne 0.25 den şok yapıcam zaten, yeni takım sizede hayırlı olsun flite, surf 8k nın abisi ilerideki hedeflerimden birisidir bol trofeli avlarınız olur inşallah rastgelsin 🙂
Ben de teşekkür ederim, rastgele inşallah. Meralarda karşılaşmak dileğiyle.. 🙂

Back