Bir şey daha sorucağım bazıları konik kafa surf makine önerirken bazıları da jig makina öneriyor bunların sizin için farkı nedir. Benim önceliğim surf makina almak neden jig bakmalıyım.Daiwa bg 8000 p veya bütçeni aşarsa ryobi tt power, new ecusima gibi jig makinalara bakmanı oneriririm
|
Yorumun için teşekkür ederim. çoğunlukla istavrit avı yapıyorum, kurşun arkası şuan hiç belki bir kaç ay sonra az az yapıcağım o yüzden aerlex tercihimden vazgeçmedim kurşun arkasına başlamadan da belki yasaki ile makineyi hafifletebilirim.
"Shimano Aerlex 14000 xsc modeli gelmiş türkiyeye güzel bir fiyata buldum alınır mı sizce veya başka önericeginiz model varmı. Elimde captain stylecraft surf 420 kamış var genelde istavrit ve kurşun arkası yapıyorum " sanırım şu kısımdan dolayı jig makine önerisinde bulundu üstadlar. konik kafalar genel anlamıyla surf kıyı avcılığı için olacağından kurşun arkası sistemde ağır kurşunları at çek yaparken bazı kısımları zorlanabilir o nedenle güçlü jig makineleri öneriyorlar.
Bir şey daha sorucağım bazıları konik kafa surf makine önerirken bazıları da jig makina öneriyor bunların sizin için farkı nedir. Benim önceliğim surf makina almak neden jig bakmalıyım.