Surf takım kombine tavsiye arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seyfid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyfid

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
5
İyi günler dilerim. İzmirde ikamet ediyorum. Kıyıdan surf avcılığı adına şu şekilde bir kombinasyon yaptım;

Shimano nexave 8000 fe surf olta makinesi
Shimano alvio ex tele surf 4.20, 170 Gr
Remixon fusion x4 150 m ip misina 0.22 mm

Düşünceleriniz , tavsiyeleriniz, önerileriniz nedir ? Fiyat aralığım 1500 2250 TL arasında.
Balık portföyü çipura, levrek, kefal , sarpa vb

Birazdaha para biriktirip ileriye dönük bir ekipman alırsan daha rahat edersin.

Shimano surf gazer 425 BX ( Maksimum Mereda 150gr yetıyor ıse o zaman 425 cx modelınıde alabılırsın )
Shimano Bulss eye 5080
seaguar 1 pe

bu setup belirttiğin bütçeyi biraz aşıyor fakat uzun sure kafanı rahat ettıreçek seni avda yormıcak güzel bir setuptır.

Üstad, kombinini beğendim. Bu benim fiyat aralığımı biraz fazlasıyla aşıyor. 🙂 zevkindeyim ancak bu kadar bir maddi aralığım yok malesef. Toplamında çıkabileceğim maksimum limit 3000 TL olacaktır. İlerleyen zamanlarda ilettiğin kalıpta bir kombin çıkartabilirim. Tavsiyen ve önerin için teşekkür ederim.

(link)

(link)

makıneyı uzun zamandır kullanıyorum cayır cayır cıkrık makıne gıbı ceker tek handıkabı bıraz agır makıne ama sonucta yemlı beklemelı av yapcaksınız en uzun balıgı cekme surenız 2 dak yı gecmıcene gore yormaz sızı. kamış olarakta suan pek bılınmeyen ama izmir karsıyaka anıtta bır oltacının elınde gordum bıraz ınceledım ve cok hosuma gıttı. yuzuk yapısı ve kamısın 3 parca olması ve atıs anındakı performansını gorunce cok beğendım bende almayı dusunuyorum. bu 2 urun 1600 tl cıvarı yapıyor ve cekmıcegı balıkta yoktur sanırım. ip konusu sonsuz bır derya her butceye uygun ıp bulunabılır. bu urunlerı bır ınceleyın derım

Shimano alvio ex tele surf 4.20, 170 Gr ayrıca sızın baktıgınız bu kamışı tavsiye etmem. sureklı balıga gıttıgımız bır arkadasım kullanıyor kendısıde bende begenmıyorum. kamış cok esnek ve balıgı tasmalama anında esneklıgınden dolayı cok kacıyor balık. atışlarıda keza aynı cok bır performans beklemeyın ve kullanıp test eden bırı olarak tavsıye etmem sıze

(link)
1852 tl makine

(link)
710tl kamış

Hem ortalamaya uygun hemde gayet kaliteli ve kullanıcı yorumları uygun parçalar tavsiye ederim.

Shimano alvio ex tele surf 4.20, 170 Gr ayrıca sızın baktıgınız bu kamışı tavsiye etmem. sureklı balıga gıttıgımız bır arkadasım kullanıyor kendısıde bende begenmıyorum. kamış cok esnek ve balıgı tasmalama anında esneklıgınden dolayı cok kacıyor balık. atışlarıda keza aynı cok bır performans beklemeyın ve kullanıp test eden bırı olarak tavsıye etmem sıze

Teşekkür ettim

(link)
1852 tl makine

(link)
710tl kamış

Hem ortalamaya uygun hemde gayet kaliteli ve kullanıcı yorumları uygun parçalar tavsiye ederim.

Teşekkür ettim salina 4.20 200 gr ve okuma surf 8k kombini yaptım. bakalım nelere olacak 🙂

(link)

(link)

makıneyı uzun zamandır kullanıyorum cayır cayır cıkrık makıne gıbı ceker tek handıkabı bıraz agır makıne ama sonucta yemlı beklemelı av yapcaksınız en uzun balıgı cekme surenız 2 dak yı gecmıcene gore yormaz sızı. kamış olarakta suan pek bılınmeyen ama izmir karsıyaka anıtta bır oltacının elınde gordum bıraz ınceledım ve cok hosuma gıttı. yuzuk yapısı ve kamısın 3 parca olması ve atıs anındakı performansını gorunce cok beğendım bende almayı dusunuyorum. bu 2 urun 1600 tl cıvarı yapıyor ve cekmıcegı balıkta yoktur sanırım. ip konusu sonsuz bır derya her butceye uygun ıp bulunabılır. bu urunlerı bır ınceleyın derım

erkan usta bu yazını henüz gördüm. Makinenin iyi olduğunu duymak harika oldu. Henüz deneyimleyemedim. En kısa sürede başlayacağız inşallah. Önerilerin için çok teşekkür ederim

erkan usta bu yazını henüz gördüm. Makinenin iyi olduğunu duymak harika oldu. Henüz deneyimleyemedim. En kısa sürede başlayacağız inşallah. Önerilerin için çok teşekkür ederim
rica ederim. maksat faydasi olsun

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back