Surf Takım.

yunus emre

Yeni Üye
Tepki
5
Ödül
5
Merhaba arkadaşlar. Kıyıdan beklemeli avlarda kullanabileceğim bi takım araştırması içerisindeyim.
Kamış için D.A.M Steelpower Red Surf 100 - 250 gr. 390 cm Teleskopik te karar verdim ancak makinede 2 makine arasında kararsız kaldım. Bu konuda yardımlarınızı beklemekteyim. (Makineye uygun bir kamış alarak ara sıra tekne avında da kullanabilirim)
1. makine; Okuma Ceymar 55
2. makine ise D.A.M Quick Surfhammer 360 FD

Son düzenleme:
Merhaba Yusuf arkadaşım sana yardımcı olacak bir araştırma yazısı Bilent ustadan bir incele istersen .
(link)

Ancak bütçe olayına gelirsek ve yazıyı okududuysan bazı noktalardan feraget edeceksin .
2 ncisi benimde feragat ederek kullandığım yeni tip kafalı OKUMA RAW 2 55 i tavsiye ederim .
Shimano EXAGE 10000 FC , , Ryobi ap power 8000 , Ryobi ecusima 8000 vi öneririm .
Bütçe , performans , servis dersek Okuma Avenger 65 b derim .
Daynıklılık parça garanti vs Kararı kendiniz vereceksiniz.
Bol trofeli avlar dilerim .🙂 Rastgele .

Merhaba Yusuf arkadaşım sana yardımcı olacak bir araştırma yazısı Bilent ustadan bir incele istersen .
(link)

Ancak bütçe olayına gelirsek ve yazıyı okududuysan bazı noktalardan feraget edeceksin .
2 ncisi benimde feragat ederek kullandığım yeni tip kafalı OKUMA RAW 2 55 i tavsiye ederim .
Shimano EXAGE 10000 FC , , Ryobi ap power 8000 , Ryobi ecusima 8000 vi öneririm .
Bütçe , performans , servis dersek Okuma Avenger 65 b derim .
Daynıklılık parça garanti vs Kararı kendiniz vereceksiniz.
Bol trofeli avlar dilerim .🙂 Rastgele .

İlginize teşekkürler. Okuma raw 2 yi çok araştırdım ama kamışıda yeni alacağım için bitçemi zorlamak istemiyorum. Okuma avangeri i araştırayım birazda 🙂

Back