Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Takım hakkında yorumunuz nedir?

rufftang

Yeni Üye
Adı
SEZER ARIK
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ipiniz kalın, 0,9 0,13 arası alın çeker değeri 4kg üzeri levrek 4kg olmadığı için ince gelmez önemli olan tarama alanınızı maksimuma çıkarmak. Yani erim dediğimiz konu maksimum uzaklığa atabilmeniz gerek. 0.13 ve altı ile avlanın rast gelsin

rufftang

Yeni Üye
Adı
SEZER ARIK
Kan Grubu
B Rh Pozitif
balık işi tarama işidir. alanı taramanız da sahteyi ne kadar ileri ne kadar sağa ne kadar sola atabiliyorsunuz ? sağlam bir düğüm ile çok ince bir misina ile (0,13 altı ) kamışa 45 derece açı ile var gücünüzle korkmadan asılın ip için bilindik markaların da dışına çıkmayın. ince ve bilindik markalar mümkünse 8x daha ekonomik olsun derseniz kaliteli bir 4x de alabilirsiniz

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
şaka gibi ya takımın fiyatı 3200 liradan 4700 liraya çıktı 2 günde. her yerde zam gelmiş başlarım böyle işe :) kartın kesim tarihi geçsin öyle sipariş vereyim dedim şimdi girdim bir baktım fiyatlar yüzde 50 artmış neredeyse gittim av bayisine orada sordum yine aynı. başka takım alacağım artık böyle saçmalık olmaz ne oldu da 2 günde böyle bir artış oldu anlam veremiyorum.

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
aldım arkadaşlar takımı new legalis 259 10-35 legalis lt 3000c jbraid 0.13 mm 150 metre ve daiwa prorex 0.33 lider. 3820 liraya geldi toplam. kamışın halkaları çok hoşuma gitmedi yalnız önceki kamışım okuma seaspin'di halkaları daha sağlam duruyordu, new legalis'te halkaların elimle biraz zorlasam kırılacak gibi duruyor umarım bir sorun yaşamam.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
aldım arkadaşlar takımı new legalis 259 10-35 legalis lt 3000c jbraid 0.13 mm 150 metre ve daiwa prorex 0.33 lider. 3820 liraya geldi toplam. kamışın halkaları çok hoşuma gitmedi yalnız önceki kamışım okuma seaspin'di halkaları daha sağlam duruyordu, new legalis'te halkaların elimle biraz zorlasam kırılacak gibi duruyor umarım bir sorun yaşamam.
Sea spin kamış elinizde dursun.
Elden çıkarırsanız sonra çok ararsınız o kamışı.😄
Nacizane söyliyeyim..

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sea spin kamış elinizde dursun.
Elden çıkarırsanız sonra çok ararsınız o kamışı.😄
Nacizane söyliyeyim..
çok güzel kamıştı ya 180 liraya almıştım zamanında, doğru düzgün kullanmadım bile ama babam sağ olsun mahvetmiş oltayı porselenin birini kırmış yemli avda kullanıyor :) lrf takım yapmıştım hiç kullanmadım onu da almış, 3 yıldır av işini bırakmıştım 6 7 bin liralık malzeme depolamıştım şimdinin parasıyla hepsini kullanmış :D