Takım kombinasyonu yardım gerekiyor yeniyim.

alpcayhan

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
Selam abiler, ablalar ve kardeşler yeni başlayacağım spinn avcılığına ve 10-30 atarlı spinn kamışı ile başlamayı düşünüyorum. Kamış olarak Daiwa Sweepfire 2'10 düşünüyorum ve makina olarakta Lineaeffe Silk-Line Fd 1bb 30 düşünüyorum Dynema 4x örgü 0.12mm ve lider olarakta Lineaeffe Akashi Ultra F.C 0.25 düşünüyorum bunlar benim araştırmalarim sonucu oluşturduğum kombin ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. 370 civarı tutuyor sizin tavsiyelerinizi bekliyorum varmı daha uygun bir öneriniz veya şu daha iyi olur diyebileceğiniz birşeyler veya başka bir takım kombini ? Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba hoş geldiniz , devamlı liman dan avlanmayacaksan 2.10 mt kamış kısa kalır , sahteleri istediğim mesafelere atamazsın en az 2.40 ve ya 2.70 mt kamış tavsiye ederim , makinanı da bir üst segment seçersen iyi olur , ip misinanı da 0.16 mm alman daha doğru olur.

Son düzenleme:
misina secimlerin biraz LRF ye kaymis, kamis olarak 2.10 yukarda arkadasin bahsettigi gibi atis mesafeni dusurur. kismetinde yoksa 10bin liralik setle de balik alamazsin. hayirlisi olsun rastgelsin.

Sen önce spin mi lrf mi yapacaksın ona karar ver , lrf de daha hafif takım lazım , mesala 2.10 mt kamış olur ama atar değeri 1-10 gr arası olması lazım.

Sen önce spin mi lrf mi yapacaksın ona karar ver , lrf de daha hafif takım lazım , mesala 2.10 mt kamış olur ama atar değeri 1-10 gr arası olması lazım.
Spinn düşünüyorum açıkçası . Eğer tavsiyeniz var ise severek dikkate alırım. Makina olarak uygun fiyatlı tavsiyede bulunabilir misiniz ? Kamış olarak Okuma G force 9' 270 cm 7-35 ve Oscar Long Life Xtra Flex 270 cm 10-30 adında 2 kamış buldum uygun fiyatlara 150 civarı . Bilginiz varmı acaba? Misinaların mm lerini büyüteceğim dediğiniz gibi

misina secimlerin biraz LRF ye kaymis, kamis olarak 2.10 yukarda arkadasin bahsettigi gibi atis mesafeni dusurur. kismetinde yoksa 10bin liralik setle de balik alamazsin. hayirlisi olsun rastgelsin.
Boğazda avlanacağım için rüzgâr çok oluyor burada birde aslında endişem kamışın kırılmaması sizin var mı bir öneriniz?

Spinn düşünüyorum açıkçası . Eğer tavsiyeniz var ise severek dikkate alırım. Makina olarak uygun fiyatlı tavsiyede bulunabilir misiniz ? Kamış olarak Okuma G force 9' 270 cm 7-35 ve Oscar Long Life Xtra Flex 270 cm 10-30 adında 2 kamış buldum uygun fiyatlara 150 civarı . Bilginiz varmı acaba? Misinaların mm lerini büyüteceğim dediğiniz gibi
Bu iki kamış arasından Okuma daha iyi gibi duruyor , makina olarakta (link).

Back