Takım kuruldu...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cotanak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı olsun takımınız çok güzel kamış zaten fiyatına göre on numara bir kamış. şimdiye kadar şikayetçi olan duymadım. misina konusuna gelince , başlangıçta mono ya da fc misina tavsiye ederim. en azından alışana kadar. ileride ip misinaya geçilebilir.

Peki marka model kalınlık konusunda ne önerirsiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Peki marka model kalınlık konusunda ne önerirsiniz?

Marka nippon ghost çok tavsiye ediyorlar ben kullanmadım. ben ilk kurduğumda seti trabbucco 0,185 kullandım ama hiç memnun kalmadım açıkçası, bir de power pro ydu sanırım onu çok tavsiye ediyorlar. kalınlık olarak 0,16 - 0,20 arası iyidir mono misinada. nippon ghost 0,17 genelde kullanıyorlar.

Teşekkür ederim..

Nippon real ghost floracarbon 0,17
2,5 senedir kullanıyorum iri kefaller eşkinalar vs.sıkıntısız ben mennunum tavsiye ederim f/p ürünü

Takımınız hayırlı olsun . @Cotanak Karadeniz süprizlere açık bir yer özellikle mendirek içlerinde .aldiginiz makina yedek kafalı bence 0.18 veya 0.16 Powerline extreme çok uygun olur 300 mtlik alırsanız sizi uzun zaman idare eder. Diğer kafaya kesinlikle ip bence çok özellikle ağır jig head derin meralarda ben olsam ip kullanırım Saglam leader ile ipin zevki başkadır.

İnanın bu sene karadeniz o kadar hırçın ki. Bölge de bir o kadar soğuk. Hiç keyif yok. Daha takımı deneyemedim bile. Bakalım nasip ne zamana. Hemen foto paylaşacağım.

Bilirim oranın soğunu tireboluda 3 senem geçti oradaki mendirek çok büyüktür Lrf icin en ideal yerlerden biri

Bilirim oranın soğunu tireboluda 3 senem geçti oradaki mendirek çok büyüktür Lrf icin en ideal yerlerden biri

Tireboluluyum 🙂 ama giresunda oturuyorum. Yazın lrf ile avlanacağız oralarda inşallah. Siz ne yaptınız tireboluda?

Back