Takımıma tavsiye arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkay60
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berkay60

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Herkese iyi günler acemligimle beraber bir takım dizdim başlangıç için iyi midir ekstra tavsiyeleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum tesekkur ederim
Misina tavsiyelerinizi de bekliyorum

Kamış: Shimano FX XT 210UL 210 cm 1-11 Gr

Makine: Shimano FX 2000 FC

gayet yerindedir.Saracağın ipin kalınlığınıda uygun seçersen çok çok iyi olur.Boy olarak ben 2.40 kullanıyorum

Herkese iyi günler acemligimle beraber bir takım dizdim başlangıç için iyi midir ekstra tavsiyeleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum tesekkur ederim
Misina tavsiyelerinizi de bekliyorum

Kamış: Shimano FX XT 210UL 210 cm 1-11 Gr

Makine: Shimano FX 2000 FC

Shimano FX serisi mekineler gayet güzel makinelerdir ve upgrade edilebilir 4+1 rulmana çıkartılabilir. Serkan Gölgör hocamızın güzel çalışmaları var. Hatta upgrade edilmiş sıfır modelini bile satıyor. İsterseniz onunla iletişime geçip upgrade ettirebilirsiniz.

hızlı saran spin makinası önerisi olan var mı...tur başına 90 cm ve üstü...

Shimano FX serisi mekineler gayet güzel makinelerdir ve upgrade edilebilir 4+1 rulmana çıkartılabilir. Serkan Gölgör hocamızın güzel çalışmaları var. Hatta upgrade edilmiş sıfır modelini bile satıyor. İsterseniz onunla iletişime geçip upgrade ettirebilirsiniz.

Cok tesekkur ederim hocam misina tavsiyeniz var mı acaba baslangıc icin

hızlı saran spin makinası önerisi olan var mı...tur başına 90 cm ve üstü...
Ceymarlar hocam xa modelleri hem sağlamdır hem hızlı sarım makinelerdir. Ömürlük garantisi de var tavsiye ederim ben de kullanıyorum. Yanlışlıkla hızlı sarım aldım ben önceden eski model ceymar vardı şuan yenisini aldım xa iki av iki levrek aldım hedef balığa göre yanlış makina tabi o yüzden elinde normal sarım olan varsa hızlı sarımla takas da düşünürüm. İki av kullandım sadece.

Back