Takımımda Lider Misina Kullanmalımıyım

Mkazan

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
İyi günler arkadaşlar. Baraj göletinde sadece gökkuşağı alabalığı spin tarzında avlamaktayım. Bu şekilde bir avda lider misina şartmı, şartsa lider misina önerileriniz ne olur ? Bilgi ve tercübelerinizden yararlanmak isterim ?

Avlaginiz cok berrak degilse gorunirluk anlaminda cok kullanmaniza gerek yok bence ama ilk darbeyi azaltmak icin kullanilabilir

Gölet ise kesin kullanmalısınız bence misinanın biraz kalın olmalı gölette e haliyle öndeki lider sağlam ince bı floricarbon olmalı .benim görüşüm.az sonra çıkacağım ava bende yaklaşık 80 cm lider var bende

Gölet ise kesin kullanmalısınız bence misinanın biraz kalın olmalı gölette e haliyle öndeki lider sağlam ince bı floricarbon olmalı .benim görüşüm.az sonra çıkacağım ava bende yaklaşık 80 cm lider var bende
Lider ve misina öneriniz ne olur orta bir bütçe için ?

Ben Berkeley in %100florocarbon unu kullanıyorum 50 metresi 35tl idi en son

4kat Alman markası ama şuan aklımda değil inanki. Genelde denizde kullandığım için 22lik kalın kullanıyorum Effe sumo kullaniyorum genelde uygun fiyatıda.sana tavsiyem 16lik 4kat yerinde olur senin icin

Lrf icin Lider misina kullanirken düğüm yerine klips+ lider+klips+yem yapsam sorun olur mu?

Back