Takipte Kalın Yakında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melanur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 bölümü de izledim. Kameraman arkadaşın sanırım balıkçılıkla pek ilgisi yok 🙂 bir balıkçının görmek istediği detaylara pek yoğunlaşamamıs gibi geldi. Diyaloglar ve konuşmalar biraz daha hazirlikli iyi olabilirdi sanki . Yine de her şeye rağmen beğendim emek harcanmış ellerine sağlık. Bu arada lahosun avi yasak degil mi? Lahosun çeşitleri var bu serbest olan olabilir belki bilmedigimden soruyorum.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fragman ve görüntü güzel ama pek beğenmedim ne diyeyim, sadece canlı balık yakalayıp avlandılar ben spin yada lrf tekniği ile suni yemlerle av bekliyordum inşallah bir daha ki bölümlere yinede beğendim ama en çok o fragmandaki adamın belgesel tarzındaki sesine hasta oldum .

Sertan kaptan pagopagonun eski balık arkadaşı..bu işe profesyonel mantıkla başlamışlar..destekleyelim bütün gücümüzle..bu arada benim kanalımın da 68 abone eksiği kaldı..

Benim abone ihtiyacım bitti ...1000 aboneyi aştım...yukarıdaki kanalı inanılmaz ilginç buluyorum ve youtube ile sınırlı kalmaması gereken süper profesyonelce hazırlanmış bir belgesel olduğunu düşünüyorum..

Dört bölümü de büyük bir beklenti ile seyrettim. Görsellik, çekim kalite 10 üzerinden 9, ama içerik 10 üzerinde 3. Her yere gerekli gereksiz zoom, pan, tilt allahın ne kadar kamera hareketini koymakla, droneları uçurmakla olmuyor bu işler galiba.

Ha dersiniz "tamam da niye bu kadar eleştirelsiniz.?..," evet eleştirelim çünkü bu kadar kaynağı biraz içerik oluşturmaya çalışsaydınız, umarım bundan sonraki bölümlerde olayı toparlamışsınızdır. Kolay gelsin.

Hocam valla gözlerim bayram etti. Umarım en kısa zamanda yayınlarsın hocam. Başarılar.

Back