Tanışma

Halil ÇINAR

Yeni Üye
Tepki
8
Ödül
5
Merhaba
Bu yılı geride bırakırken aranıza katılıyorum.Araştırmalarım sonucu güzel saygılı ve bilgiyi paylaşmayı seven grup olduğunuzu gördüm ve bende lütfedip kabul ederseniz aranıza katılmak istedim.
Heyecanımı mazur görün üye olur olmazda jig konusunda bilginize başvurdum.
Ben bir kaç yıldır izmirde yaşıyorum aslen eskişehirliyim.zamsn zamanda arkadaşlarımla tekne svına çıkıyorum.küçük çaplı mercan ve benzerlerini yakalıyoruz daha çupra yakalayamadım ama bu tarz avlanma bana tabir yerindeyse yavan geliyor.bu yüzden jige mersksaldım
Neyse daha ilk günden kafanızı şişirmek istemem
Umarım 2018 hepimize sağlık mutluluk ve istediğimiz balığı yakalama şansını verir
Sağlıcakla kalın

Merhaba
Bu yılı geride bırakırken aranıza katılıyorum.Araştırmalarım sonucu güzel saygılı ve bilgiyi paylaşmayı seven grup olduğunuzu gördüm ve bende lütfedip kabul ederseniz aranıza katılmak istedim.
Heyecanımı mazur görün üye olur olmazda jig konusunda bilginize başvurdum.
Ben bir kaç yıldır izmirde yaşıyorum aslen eskişehirliyim.zamsn zamanda arkadaşlarımla tekne svına çıkıyorum.küçük çaplı mercan ve benzerlerini yakalıyoruz daha çupra yakalayamadım ama bu tarz avlanma bana tabir yerindeyse yavan geliyor.bu yüzden jige mersksaldım
Neyse daha ilk günden kafanızı şişirmek istemem
Umarım 2018 hepimize sağlık mutluluk ve istediğimiz balığı yakalama şansını verir
Sağlıcakla kalın
Halil abi öncelikle hoşgeldiniz,keyifli forumlar dilerim. Yeni yıl dileklerin için de ayrıca teşekkürler sizede iyi seneler. Jigg konusuna gelince eğer ömür boyu kullanacak bir set arıyorsan yani setin yoksa Sıcak fırsatlar kısmına bir bakmanı öneririm.Tekrar iyi forumlar -🙂

Sevgili Halil,
Aramıza hoş geldin.Keyifli ve bol av raporlarının olacağı paylaşımlar temenni ederim 🙂

Back