TATLI SU MİKRO LRF SET

furkananks

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
Merhabalar yıllardır abimin yanına eşik etmek amaçlı gittiğim balık sevdasına düşmüş bulunmaktayım
Bütçeme göre mikro Lrf kombin yaptım
Kamış
Ryuji voltage fuji 198 cm 0.6 7 gr

Makina
Ryuji Voltage 1000

Tercih ettim genelde alabalık/perch/sudak/kefal avlıyoruz
Önerileriniz ve düşünceleriniz nelerdir

Merhaba Furkan hoş geldin , takımın uyumlu gözüküyor, yalnız biraz büyük balık denk geldiğinde kamışın sıkıntı çıkarabilir bu atardaki kamışlar esnek oluyor diye billiyorum, ben benzer balıklar için bu takımı kullanıyorum (link) , (link)

Merhaba Furkan hoş geldin , takımın uyumlu gözüküyor, yalnız biraz büyük balık denk geldiğinde kamışın sıkıntı çıkarabilir bu atardaki kamışlar esnek oluyor diye billiyorum, ben benzer balıklar için bu takımı kullanıyorum (link) , (link)
Hocam ilgin için teşekkürler ama şimdi sen diyince kafama takıldı 3-4 kg sudak da kırılır mı ?

Hocam ilgin için teşekkürler ama şimdi sen diyince kafama takıldı 3-4 kg sudak da kırılır mı ?
Balğı sudan havaya kaldırmazsan belki kırılmaz ama o kadar büyük balığı zor çekersin kıyıyya yani balığı zapt edemezsin , bu kamış iki kilo üstü her balıkta sana zorluk çıkartır.

Ryuji nin 1-9 3-16 gram atarlı tele lrf si var hemen hemen aynı boydalar. tavsiye ederim.
en azından olduda kiloluk üstü balık avında kafan rahat olur.

Balğı sudan havaya kaldırmazsan belki kırılmaz ama o kadar büyük balığı zor çekersin kıyıyya yani balığı zapt edemezsin , bu kamış iki kilo üstü her balıkta sana zorluk çıkartır.
Hayal kırıklığı yaşadım inan ki hocam çok araştırdım alırken 5 kg ye kadar rahat çekeceğini 5 kg üstü için ise profesyonelliğenkaldıpı yazıyordu bir çok yerde

Back