Tavuk Göğsünden Balık Avı İçin Yem Hazırlama !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hamdi

Admin
Site Admin
Tepki
11,463
Ödül
113
Tavuk Göğsünden Balık Avı İçin Yem Hazırlama !!

Tavuk göğüslerini avınız da kullanacağınız büyüklükte kestikten sonra bir tepsiye peçete sererek üzerine koyuyoruz.
Daha sonra tavukların üzerine tuz ve şeker dökerek 5 saat kadar hava alan bir alanda bekletiyoruz. Sonra ise kavanoza koyuyoruz. Buz dolabın da üst kısımda saklayarak balık avlarınızda kullanabilirsiniz.
Rastgelsin..

#balıkavı #balıkyemi #olta #misina #balıkçılık #tavukgöğsü

Denizde ilk defa öncesinde hazırlık yapmadan Mordoğan'da sonradan her yıl tekrar edilecek yarışmanın ilk defasında kullanmıştım. Tavuk göğsüne vuran Ahtapot sayesinde de birinci olmuştum. Başka balıklar da vardı tabii ama en yüksek puan Ahtapot'a aitti.
Sonraki yıllarda Ahtapot mevsim yasaklarına girdi.

Mezgit çok seviyor tavuğu. 15-20 gün sonra İstanbul'da mezgit akını başlar. Denemenizi tavsiye ederim.

Denizde ilk defa öncesinde hazırlık yapmadan Mordoğan'da sonradan her yıl tekrar edilecek yarışmanın ilk defasında kullanmıştım. Tavuk göğsüne vuran Ahtapot sayesinde de birinci olmuştum. Başka balıklar da vardı tabii ama en yüksek puan Ahtapot'a aitti.
Sonraki yıllarda Ahtapot mevsim yasaklarına girdi.
Detaylı videoyu Çağatay hazırlıyor. Ahtapotta yakaladık başka balıklarda 🙂

çipura yemi var palet yem, ufak ufak silindir şeklinde siyah yemler.
o yemleri rondoda veya dibekte dövsek, sonrasında senin şeker ve tuz karışımına karıştırıp tavuk göğüslerini o karışımla hazırlasak acaba nasıl etki eder merak ettim.

çipura yemi var palet yem, ufak ufak silindir şeklinde siyah yemler.
o yemleri rondoda veya dibekte dövsek, sonrasında senin şeker ve tuz karışımına karıştırıp tavuk göğüslerini o karışımla hazırlasak acaba nasıl etki eder merak ettim.

Back