Tecrübelerinizden Spin Kamış tavsiye...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dalkilic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tecrübeleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim.
Dialuna ve lateo seviyeleri için bütçem yok.
Maximum zorladığımda aklımda oluşanlar
Daiwa Fuego Spin Kamış 2.44m 7-28g
Daiwa Team Daiwa 2.44m 7-28g
Bu 2 kamış arasında bi uçurum göremedim ama 200 TL ye yakın fiyat farkı var.Videolara baktım sertlik yumuşaklık için orda da büyük fark göremedim.

2.44 boy istememin sebebi aksiyon daha rahat veriliyor 270 seviyelerinde esneme ucunun yumuşaklığı daha çok oluyor.Erim için büyük sorun olur mu acaba 244 uzunluk? Arkadaşım baya farkeder dedi eğer sizlerde öyle derseniz 270 lere çıkacağım malumunuz kıyıdan sallıyorum...

Git yerinde gör hocam kamışları, hatta kullanan arkadaşın varsa al dene. Videolardan yola çıkarsan yanıltabilir.

Merhaba 3 senedir major craft crostage 15-42 kullanıyorum erimi ve drag karşısındaki direnci çok yüksek kullanmadığım ürün hakkında bşiey diyemem ama major craft gerçekten kaliteli bir ürün..Son fiyatlarını bilmiyorum ama ben alırkende çok pahalıydı 1 kere alıp arkaya bakmamak gerek eğer bu işi hobi edindiyseniz.

Bütün kamışları kullanan birisi olarak daiwa ballistic 2. 74 cm 14-42 gr atar tavsiye ediyorum

14 42 atar aralığı kullandığınız maket yemlere göre fazla ise 2.70 jigger 7-28 tavsiye ederim.

Selamun Aleykum herkese.
Öncelikle durumumu belirteyim belki farklı öneriniz olur.
Antalya Manavgat'ta ikamet ediyorum bu bölgedeki meralara gidiyorum.Genel olarak kıyıdan,liman gibi kayalıklardan mendireklerden avlanıyorum.Erim yüksek olabilmesi için 270 düşünüyorum yada 240 260 falan.
Okuma V System 270 10-40 Avenger Av40b kullanıyorum.Biliyorsunuzdur çok yumuşak ben daha sert istiyorum.
Daiwa ballistic x 244 270 7-78 mi
Major craft firstcast 262 10-30 mu
Yada bunlara gerek yok al bi
Daiwa Legalis seabass 259 10-35
Senin işini her türlü görür mü diyorsunuz tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum şimdiden teşekkürler...
Daiwa ballistic x bende arastirdim kararsiz kaldim ve fujin dragon 8-32 ile kararsiz kaşdim

Back