Tekirdağ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan huylu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merada gerçekten hiç balık yokmuş. Olsaydı illa gelirdi bukadar denemeye...
Halbuki gayet iyi raporlar dolaşıyor face gruplarında...

Ben hep yanlış ata biniyorum benim bindiğim eşek çıkıyor 🙂sadece poper denemedim valla 🙂

ona da üşendim artık

Sent from my 20238 using Tapatalk

Face de 3 tanecik lufer gördüm Tekirdağ dan alinmis diye.yer belirtmiyorlar tabiki

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben Tekirdağ merkezde eşkina istavrit minekop avına gidiyorum. Fakat levreğe çok ilgim var daha önce tecrübem olmadı bu konuda tekirdağda nerelerde levrek alabilirim ve yem önerileriniz nelerdir. Şimdiden çok teşekkür ederim.

(link)

Geçen hafta Silivri de, canlı zargana kullanılarak uzun olta da alınmıştır...

Bu hafta saatlerce dolaşmamıza rağmen alamadık, alanı da duymadık 🙂, dün sitemiz üyelerinden Özgür bir adet palamut aldı... bu hafta Silivri de durum buydu,

avınızı tebrik ederim,dün gece yanımda kıyıdan mantarlı takımla 50 cm üstü kofana alındı 1 adet ,çok olmasada her gece lüfer alınıyor yemli

Arkadaşlar ben foruma yeni katıldım öncelikle merhabalar. Bu levrek işine yeni başladım. Oda bu levrek süpürgesi denen aleti yapmamla oldu. Geçen hafta 3 gün üst üste denedim ve biri 44 cm diğeri 32 cm iki adet levrek aldım. Umarım devamı gelir
uploadfromtaptalk1410732810674.jpg

Dosyalar

• uploadfromtaptalk1410732749824.jpg
    uploadfromtaptalk1410732749824.jpg
    100.6 KB · Okunma: 1,352
cuma, cumartesi ve pazar 3 günde sabah suyu denemesi yaptık at çek bitince zarganaya takıldık cuma bi kaç istavrit ve zargana harici balık alamadık.. kısaca üç günün özeti.. dün sabah 8 gibi natoya geçtik öğlene yakın levrek süpürgesi deneyen bi tekne vardı sizmiydiniz ?

Back