Tekirdağ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan huylu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben kalkan zannettim pisi balığıymış, gerçi üzerindedeki çıkıntılar niye yok diye işkillenmiştim 🙂

IMG_20230519_061427_097.jpg

Biraz spin denemesi, biraz yemli, manzara ve deniz havası müthiş 🙂

Son gönderi 7 ay önce atılmış. Varmı yakın zamanda giden geçen hafta lüfer almışlar nato limanından kaşık ile.varmı anısı olan yakın zamanda.

Merhaba arkadaşlar,
Facebooktaki nato limanı grubunda da paylaşmıştım. 22 Nisan avımdır. Herkesin istavrit peşinde koştuğu bugünlerde Tekirdağ merkeze yakın bir yerde ben de sabah biraz çapari ile istavrit tutayım diye indim sahile. Yazlığın iskelesi gayet müsait bu iş için. Ama hem önümde hem sağımda iki farklı yunus sürüsü kahvaltı yapıyordu. Tabi biraz da geç kaldığım için çapariye gelen giden yoktu. Biraz oturdum yunusların doymasını bekledim. Sağdaki grup Tekirdağ’a doğru bastı gitti. Önümdekiler doymak bilmiyordu. Ben de neden olmasın deyip kaşıkla at çek yapayım dedim. Sağ tarafa doğru ilk atışta lüferi sırt yüzgecinden almışız. Almadan önce epey bir sağa sola yüzdü. Dedim ki ilk atışta buysa balığı kırdık. Ama öyle olmadı ne yazıkki. 10 dakika sonra sarıkanat geldi. Ve gerisi gelmedi her zamanki gibi. Meğer sevgili lüfergiller meralarımıza girmiş de haberimiz yokmuş. Bilginize…
IMG_1809.jpeg

Merhaba, bu sevdaya yeni başladım 🙂

13-14-15 temmuz günleri Çerkezköy'den Tekirdağ'a gideceğim, lrf ve spin yapıyorum. Gelmek, tanışmak, vakit geçirmek isteyen arkadaşlar olursa beklerim. Mera önerilerine de açığım.

Back