Hafta sonu nisanlimla beraber istanbul un bunaltıcı havasından kurtulmak için aniden şehir dışına çıkalım dedik ilk önce sakarya fikri ni soylesede nisanlim bi şekilde tekirdağ edirne tarafına ikna ettim (balık nerede ben orada ) tekirdağ marinanin hemen arkasındaki limanın orda bi kahve içelim dedik ve arabayı park edip liman kenarındaki yürüyüş yolundan yürümeye başladık kafeye 100 mt kala bir koku aman allahım kafamı şöyle bi uzattım ne göreyim gider direk olarak denize .biraz ilerde bir tane daha kafenin dibinde bir tane daha resmen kanalizasyon boşaltıyor adamlar.kafeler tıklım tıklım neyse onu geçtim bu durumdan kimse mi şikayetçi olup şikayet etmiyorlar onu çözemedim küçük bir çocuk balık tutmaya çalışıyordu baya bir ilerde gittim yanına neye atıyorsun falan filan derken sordum çok kirli değilmi balık oluyor mu .küçücük çocuğun verdiği cevap buradaki insanlar kirletiyor balık tutacam diye gelmedim zaten yoktur biliyorum öyle stres atmaya geldim ..bir an düşündüm sanırım bizim çocuklarımız değil bizler tutacak balığı önümüzde ki üç beş yıl içerisinde göremeyeceğiz ..en elverişli meralarda yaptığım denemeler sonuçsuz tabi bir tane kendo 145 f buldum ciziksiz değirmen altında sanırım ilk atışta takılmış kaybeden varsa bende dir...alttaki video daha fazla birşey yazmayı gerektirmiyor sanırım .