Tekirdağ'dan Selamlar

Merhabalar...
Ben tekirdağ'dan murat ..Aranıza yeni katıldım ama inanın ihtiyacım olacak birçok bilgiyi sitenizden elde ettim..Ve şimdide üyeliğimi gerçekleştirdim...Yaz tatili sonlarına doğru yemli şeytan oltası ile her hafta 10-15 istavrit ve bir kaç kefal tuttum...Şimdide merak sararak olta aldım.Henüz 16 yaşındayım.Umarım kötü anılar yaşamam...HERKESE RASTGELE...

Hoşbulduk abilerim,ustalarım.Tekirdağ merkezdeyim. 🙂 Çiftlikönü desem belki bilirsiniz.. Tekirdağlı olanlarınız var mı bana yol gösterebilecek 😱

Herkeze selamlar sigarayı bıraktıktan sonra daha önceden de yapmak istediğim ama fırsat bulmadığım balıkçılık yapayım dedim şimdide bilmediğim bir şeyi forumlardan öğrenmye çalışıyorum.
her türlü bilgiye açım.

forumda veya başka bir adreste işime yarayacak kısımların link lerini veririseniz sevinirim

Öncelikle hoşgeldiniz. Sigarayı bıraktığınız için de ayriyeten tebrik ederim. İnşallah tekrar başlamazsınız. 9 ay oldu bu illetten kurtulalı. Sabır ve azimli olmanızı temenni ederim...

Gel gelelim balık meselesine. Link vermeyle olmaz bu iş. Birçok konu ve birçok teknik var. Genel olarak tüm forumu link vermek gayet mantıklı olur. 🙂

Tavsiyem, öncelikle hedefiniz belli olsun. O hedefe yönelik tavsiyeleri ve yönlendirmeleri siteden ayıklayıp analiz etmeniz çok önemli. İlk aşamada biraz bilgi edinin, takıldığınız püf noktalarını soru cevap şeklinde öğrenebilirsiniz.

Tekrar hoşgeldiniz...

Back