Tekirdağ'dan Selamlar

saraydan slmlar 4000lik makına spınde daha avantajlı dıye dusunuyorum 300 metre ip sararsın 2 yıl arkana bakmazsın rapala konusunda her gordugunuze atlamamızı kendoyla baslayıp ısı ogrendıkce dıger markalara gecmenızı onerırı hayrudan daha cok seabas mınnowlar hem levek hem cınekopta basarılı sahteler natoya cınekop gırınce seabas 12.5cmlerle verim alabılırısnız.

saraydan slmlar 4000lik makına spınde daha avantajlı dıye dusunuyorum 300 metre ip sararsın 2 yıl arkana bakmazsın rapala konusunda her gordugunuze atlamamızı kendoyla baslayıp ısı ogrendıkce dıger markalara gecmenızı onerırı hayrudan daha cok seabas mınnowlar hem levek hem cınekopta basarılı sahteler natoya cınekop gırınce seabas 12.5cmlerle verim alabılırısnız.

Önerin için teşekkür ederim dikkate alıcam 4000lik makine ve kendo seabass başlayıp adım adım ilerlemek banada mantıklı geldi. Anladığım kadarıyla sahte yem konusunda en önemli şeyler marka değil avlanmak istediğiniz saate göre renk seçimi gece gündüz bulanık su dalgalı su durgun berrak su ve vermek istediğimiz aksiyona göre sahte seçimi. Şimdilik forumda bu konuları araştırarak yola devam ediyorum

Back