Tekirdağ'dan Selamlar

merhabalar spin için yeni başladım. Dün olta takımımı aldım.Öncelikle konu başlığında yazdığım bölgelerde bu dönmelerde avlayabileceğim balık çeşitleri nelerdir? hangi dip veya şamandıralı takımları ve hangi rapalaları kullanmam gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim....

merhabalar spin için yeni başladım. Dün olta takımımı aldım.Öncelikle konu başlığında yazdığım bölgelerde bu dönmelerde avlayabileceğim balık çeşitleri nelerdir? hangi dip veya şamandıralı takımları ve hangi rapalaları kullanmam gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim....

Merhaba,

hoşgeldiniz hayırlı olsun.

Buraya bir göz atın isterseniz..

Forumda aratırsanız çıkacaktır, link attım ama kırık çıkıyor..

„ TEKİRDAĞ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu “

Rastgelsin..

2 sene önce merak saldık bu hobiye ancak yetersizim 2 senede 3ten fazla balık alamadım surf disiplininde avlanıyorum surf ustalarının tavsiyelerine açığım (dip takım için iğne ve misina önerebilirseniz de sevinirim) herkese rast gelsin 🙂

Hoş geldin hemşerim 🙂 balık işi kısmet ve sabır gerektiriyor , arkadaşlar yardımcı olurlar ben pek yemli avlanmıyorum.

Hoşgeldiniz. Tekirdağ tarafında kıyı balıkçılığı tecrübem yok. Uçmakdere, Şarköy Yeniçiftlik tarafalarında sandalla tecrübem çok oldu, midye, zargana, istavrit ile yemli çok çeşitli balıklar alıyorduk ancak son 20-25 senedir çapari ile istavrite ve çok dipte gezersen küçük mezgite şükür eder olduk. Bu mevsimde Uçmakdere, Şarköy taraflarında dalyanlarda levrek avlandığını biliyorum, ancak kendim hiç tecrübe etmedim. Yerleşimin daha az olduğu bu bölgelerde şansınızı deneyebilirsiniz.

Back